Beko Blog
Nasveti

Beko znova navdušuje

Napisal: Tomaž Zajšek - 18. 10. 2016

Blagovna znamka Beko znova dokazuje, da je s svojimi inovativnimi, pametnimi in tehnološko naprednimi rešitvami, ki nam lajšajo življenje, več kot zaupanja vreden partner pri opravljanju vsakodnevnih gospodinjskih opravil.

1000x479-susilnibeko-zps-

Sušilni stroj Beko DPY8405GXB2 je na oktobrskem ZPS testu, ki so ga opravili na Zvezi potrošnikov Slovenije prejel oceno »dobro (65)«, pri čemer je bila najvišje podeljena ocena »dobro (68)«. To ga uvršča med izbrano peščico najbolje ocenjenih sušilnih strojev na slovenskem trgu, testiranih pa je bilo 16 sušilnikov perila s toplotno črpalko različnih blagovnih znamk.

7188286970_DPY-8405-GXB2-zpsNa testu so primerjali ceno, energijski razred, porabo energije, enostavnost uporabe, čas trajanja programov, enakomernost sušenja (za likanje), uhajanje vlage v prostor, zmečkanost perila in glasnost, pri čemer je sušilni stroj Beko DPY8405GXB2 poleg ostalih dobro ocenjenih lastnosti prejel tudi priznanje za najboljši stroj glede razmerja med ceno in kakovostjo.

Sušilni stroj Beko DPY8405GXB2 je letos že tretji izdelek blagovne znamke Beko, ki je osvojil nagrado ZPS testa.

DFN16210W_web_vip_1

Da pri Beku res razumemo današnjo pametno generacijo in slog hitrega tempa življenja, smo letos dokazali že na ZPS testu pomivalnih strojev, ki so ga izvedli na Zvezi potrošnikov Slovenije, kjer je pomivalni stroj Beko DFN16210W osvojil prestižno priznanje in pridobil naziv »zmagovalec testa« v kategoriji prostostoječih pomivalnih strojev. Zmagovalec je poleg uporabnikov prepričal tudi švedske raziskovalce, ki so pod drobnogled vzeli in ocenili dva najbolj uporabljena programa, in sicer program za samodejno pomivanje in ekološko in varčno pomivanje – EKO. Na samem testu so pri samodejnem in Eko programu ocenjevali učinkovitost pomivanja, sušenja, trajanje obeh programov in porabo energije ter vode, na splošno pa so ocenili tudi nivo hrupa, priročnost, kakovost izdelave, splošno učinkovitost in ceno.

Hladilniki Beko imajo veliko pametnih lastnosti, ki močno olajšajo vaše vsakodnevne potrebe in zadovoljijo tudi najzahtevnejše uporabnike. To se je potrdilo tudi na julijskem in avgustovskem ZPS testu, kjer je hladilnik Beko RCNE520E41ZX izmed 39 testiranih hladilnikov različnih blagovnih znamk prejel oceno dobro (79) in se uvrstil na visoko 2. mesto, pri čemer je bila najvišja dosežena ocena zelo dobro (81).

RCNE520E41ZX-ZPSPri ZPS so na testu merili temperaturo shranjenih živil pri temperaturi okolice med 10 in 32 C° in ugotavljali, čez koliko časa temperatura v zamrzovalnem delu doseže -16 C°, v hladilnem pa 8 C°. Pri nadaljnjem preizkušanju so bile merjene tudi varčnost, glasnost, priročnost in uporabnost za upravljanje, delovanje opozorilnega signala, uporabnost in velikost polic, iz kako kakovostnih materialov je izdelana notranjost, preverjali pa so tudi koliko časa se v zamrzovalniku ohrani temperatura -9 °C, pri kateri je še mogoče zamrznjena živila ponovno varno zamrzniti.

Ob hitrem življenjskem tempu skorajda ne poznamo več »običajnega« dneva. Pri Beku se zavedamo, da je vsak dan zanimiv, neprijeten, stresen in seveda zabaven … Vse se lahko, in se zgodi. Včasih vse hkrati.

Pri Beku z nenehnim tehnološkim razvojem inovacij napovedujemo smernice za prihodnost, seveda z mislijo, da bo vaše vsakdanje življenje bolj preprosto. K inovacijam ne stremimo zgolj zaradi njih samih – naša želja je, da vam olajšamo vsakdan.

 

Recepti iz članka:

Komentarji