Beko Blog
Bivanje in dom

Dve tehnologiji, en pomivalni stroj

Napisal: Tinkara Kern - 4. 9. 2020

Pomivalni stroj bi lahko razglasili za najljubšega pomočnika v vsaki kuhinji. Ob velikih pogostitvah namreč odžene stres, ki bi ga povzročilo celonočno čiščenje posode, poskrbi pa tudi, da si lahko v natrpanih delovnih dneh vzamemo več časa za našo družino. Vendar pa vsak pomivalni stroj teh funkcij ne opravlja enako dobro. Poglejmo si dve tehnologiji, ki zagotavljata kar najboljše delovanje vašega pomivalnega pomočnika.

Tehnologija AutoDose

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste pozabili vstaviti detergent v pomivalni stroj pred začetkom pomivanja? Kaj pa, da niste bili prepričani, koliko detergenta morate vstaviti? Nova tehnologija AutoDose je bila ustvarjena prav z namenom, da vam te skrbi za vedno odžene. Od sedaj bo pomivalni stroj samodejno umestil pravo mero detergenta in vse, kar bo potrebno še storiti, je pritisniti “Start”.

Pomivalni stroj Beko bo ne glede na program pomivanja poskrbel za najboljše pomivalne rezultate, in to brez kakršnekoli pomoči z vaše strani. Največja prednost te funkcije je opazna predvsem pri polovičnem pomivanju, kjer je navadno težje oceniti potrebno količino pomivalnega sredstva. Posledično vam AutoDose omogoči tudi prihranek na detergentu, saj je najpogostejša napaka pri našem doziranju, da detergenta vstavimo preveč. V kolikor pa ima običajni pomivalni stroj več detergenta, kot ga potrebuje, ta pogosto ostaja na posodi tudi po programu izpiranja in moramo zato vse še sami naknadno izprati. Mislimo, da je nastopil čas, da si prihranite vse te nepotrebne skrbi in pustite pomivalnemu stroju, da delo opravi namesto vas.

 Predstavitveni video

 

Tehnologija CornerIntense

Tudi vi najbolj umazano posodo pomivate kar sami, ker veste, da iz pomivalnega stroja nikoli ne bo prišla popolnoma čista? Zaupanje v moč pomivalnega stroja vam gotovo lahko povrne inovativna tehnologija CornerIntense, ki je edinstvena na našem trgu. Njena skrivnost tiči v posebno zasnovani vetrnici s kar tremi kraki, ki se ne giblje v krogu kot običajne vetrnice, temveč v kvadratu in tako doseže prav vsak kot pomivalnega stroja. Ob tem tehnologijo odlikuje tudi prava mera pritiska vodnega curka, ki prihaja iz enakomerno porazdeljenih šob. V kombinaciji s posebnim ritmom vetrnice vodni curek očisti tudi najbolj skrite skodelice v kotu zgornje košare.

 

Predstavitveni video

 

To sta le dve od mnogih Beko tehnologij, ki navdušujejo naše porabnike. Če jih želite spoznati še več, nadaljujte z branjem, preverite pa tudi ponudbo Beko pomivalnih strojev, ki jih te tehnologije odlikujejo.

 

 

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz – Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg.

 

 

Tehnologija Fast+®

 

Tehnologija Fast+® – Uradni partner gostiteljev velikih zabav

Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+® ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje*. To vam lahko prihrani 70 %* vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov. *Testirano v lastnem laboratoriju

 

 

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor – Uradni partner okoljevarstvenih bojevnikov

Ste morda pravi borec za zaščito okolja in veliko razmišljate o tem, a vas hkrati skrbi, da ne morete pomagati? Beko prinaša rešitev, ki bo potešila tudi najbolj glasne zagovornike ohranjanja okolja. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja*, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda do A +++ (-10 %) in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi. *Testirano v lastnem laboratoriju

 

 

SlidingFit vrata

Zahvaljujoč mehanizmu SlidingFit vrata kuhinjskega elementa drsijo po prednji strani, ko odprete vrata. To zniža podlago, tako da imate lahko daljša kuhinjska vrata. In rezultat je popolno prileganje pohištvu, brez grdih razmikov.