Beko Blog
Bivanje in dom

Izkoristimo moč pare za lažje odstranjevanje madežev

Napisal: Tinkara Kern - 15. 10. 2020
dišeče perilo, oprano z močjo pare

Z močjo pare lahko odstranimo še najtrdovratnejše madeže.

Listje zunaj že pridobiva zlato-rjave odtenke, travniki so zjutraj že odeti s svetlikajočo se zoro in kmalu bo prišel čas, ko se bomo iz službe že vračali po mraku. Znano je, da nam mrzli meseci vzamejo nekaj volje in skrajšajo naš čas produktivnosti v dnevu. Zato pa je še toliko bolj pomembno, da se vsaj doma popolnoma razbremenimo in preživljamo več kvalitetnega časa z družino.   

Kako to dosežemo? Preprosto tako, da nekoliko skrajšamo čas, ki ga namenjamo vsakdanjim hišnim opravilom. Ker sta med temi tudi pranje in sušenje perila, smo pri Beko pralnih, sušilnih in pralno-sušilnih strojih razvili tehnologiji SteamCure in RapiDry, ki zagotavljata enostavnost kot učinkovitost delovanja naših naprav. V nadaljevanju vas vabimo, da podrobneje spoznate njuno delovanje in vse koristi, ki jih prinašata.

V oktobru in novembru so izbrani modeli pralnih in sušilnih strojev Beko na voljo po akcijski ceni, z nakupom pa se uvrstite še v žreb za vračilo kupnine.

Več o akcijski ponudbi
SteamCure tehnologija sodobni pralni stroj

Učinki pranja s tehnologijo SteamCure

Tehnologija SteamCure

Gotovo se zavedate neizmerne moči pare, ki nam že sedaj dobro pomaga pri različnih hišnih opravilih. Naj vam predstavimo še njeno učinkovitost v pralnem stroju! Spoznajte novodobno tehnologijo SteamCure, ki je do vaših oblačil povsem nežna, obenem pa uspešno očisti tudi tiste najgloblje madeže. Še posebej dobro se odreže pri razmaščevanju madežev in uničevanju bakterij, ki povzročajo neprijetne vonjave, vedno pa ostaja tudi prijazna do okolja.

Kako vse skupaj deluje? Za razliko od običajnih pralnih programov, kjer se najprej v boben spusti voda, se pri parnem programu sprva ustvari para, ki ima precej boljšo sposobnost vpijanja v tkanine, zato pa ima nanje že od začetka tudi močnejši globinski učinek. SteamCure lahko nastavite pred pranjem in tako zagotovite učinkovito odstranjevanje madežev, lahko pa jo nastavite ob koncu ter s tem zmehčate tkanine in zmanjšate njihovo nagubanost. Dodate jo lahko izbranim programom, za najboljše rezultate čiščenja pa priporočamo njeno kombinacijo s programom StainExpert, ki je znan po svojem odstranjevanju kar 24 vrst madežev.

SteamCure video

 

moderni sušilni stroj Tehnologija RapiDry

Prednosti tehnologije RapiDry

Tehnologija RapiDry - hibridni sušilni stroj

Temeljna novost tehnologije RapiDry je, da poleg toplotne črpalke vsebuje tudi posebni grelec in ProSmart invertni motor, njihova kombinacija pa prinese izjemno moč sušenja vašega perila. Sušilni stroj ima na voljo dva specifično zasnovana hitra programa, ki vam obleke vedno pripravita pravočasno – ko se vam mudi na sosedov rojstni dan, na sestrino poroko ali preprosto na virtualni sestanek s šefom.  Prvi program 1 kg perila (na primer 5 srajc) posuši v zgolj 23 minutah, drugi pa sušenje 8 kg perila skrajša iz običajnih 150 na kar 115 minut! Primer sušilnega stroja s to tehnologijo je DH8544RX, ki ima skupno 16 programov. Poglejmo si nekatere od njih:

RapiDry video

Vstopimo v hladnejši del leta brezskrbno in z več časa na naši strani. Kombinacija novodobnega pralnega stroja in sušilnega stroja Beko bo poskrbela za učinkovito in enostavno pranje našega perila, obenem pa se bosta tudi estetsko dopolnjevala, saj sta oblikovana po enakem vizualnem modelu.

Če bi radi še dodatno prihranili pri prostoru, si oglejte našo ponudbo pralno-sušilnih strojev, ki v istem bobnu perilo tako operejo, kot tudi posušijo.

Preveri ponudbo