Beko Blog
Bivanje in dom

Klima – nepogrešljiv partner vsakega gospodinjstva

Napisal: Tomaž Zajšek - 8. 5. 2017

Klimatska naprava danes ni samo luksuz, temveč postaja osrednja naprava vsakega gospodinjstva. Živimo v času hitrih vremenskih sprememb, kjer se tudi v poletnem času, ko smo klimatske naprave najbolj pogrešali, temperature izmenjujejo na takšni ravni, da kakšen dan tudi poleti pridejo prav celo za ogrevanje.  V vročih poletnih dneh si skorajda ne predstavljamo življenja brez te nepogrešljive naprave, ki znatno izboljša kvaliteto življenja v vročih poletnih dneh, vsestransko uporabna pa je tudi med prehodi letnih časov.

BDIN120_image

Prezračevanje bivalnega prostora s pomočjo klimatske naprave poskrbi za boljše počutje in zaščiti organizem pred neželenimi posledicami, ki se ob vročem vremenu ali obdobju povečane koncentracije cvetnega prahu v ozračju kažejo v obliki težav z dihanjem, slabosti in povišani telesni temperaturi. Najbolj izpostavljeni so starejši ljudje, otroci, ljudje z alergijami, astmo in bolni ljudje.

Klimatska naprava Beko BDIN120/121 poleg hlajenja in ogrevanja v vašem stanovanju vzdržuje ustrezno vlažnost, saj poskrbi za stalno kroženje zraka in s tem preprečuje nastanek zdravju škodljive vlage, odstranjuje pa tudi prašne delce, v katerih se nahajajo škodljivi mikroorganizmi ter ostali tujki.

BDIN120_121_2

Upravljanje klime je sila preprosto in napredno, saj s pomočjo Wi-Fi modula in pametnega telefona, na katerega predhodno prenesemo aplikacijo, upravljamo klimo tudi kadar nas ni doma. Tako nas v stanovanju vedno pričaka prijetna temperatura.

Wi-Fi_BDIN120

Samodejni način delovanja bo glede na nastavljeno temperaturo samodejno izbral hladni, topli, ventilacijski ali suhi način delovanja, ki temelji na samodejnem nadzoru vlažnosti zraka.

Ob vklopu funkcije »ZoneFollow« senzor na daljinskem upravljalniku zaznava temperaturo okoli uporabnika, kar zagotavlja izjemno udobje, saj nas na ta način želena temperatura obkroža ves čas.

V primerno ohlajenem in prezračenem spalnem prostoru je spanec veliko boljši

Tehnologija IonGuard s pomočjo generatorja razgrajuje molekule zraka na pozitivne in negativne ione ter sterilizira prah in molekule bakterij, kar zagotavlja svež, zdrav in čist zrak v celotnem bivalnem prostoru. Po končanem obratovanju klime ventilator deluje še toliko časa, da odstrani in posuši vso vodo znotraj klime, kar prinaša boljšo higieno in sproščenost ob naslednjem zagonu.

Če ste še vedno v dvomih, ali klimatsko napravo res potrebujete ali ne, naj vas vse dodatne prednosti prepričajo, da je hlajenje samo ena izmed mnogih pozitivnih lastnosti te že obvezne opreme vsakega modernega stanovanja.

Komentarji