Beko Blog
Bivanje in dom

Kuhinja je Beko – končno kuhinja po vaši meri

Napisal: Tomaž Zajšek - 22. 4. 2016

Izbira kuhinjskih naprav še nikoli ni bila tako enostavna – predstavljamo novo Beko aplikacijo za izbiro popolne kuhinje.

V podjetju Beko se zavedamo treh pomembnih stvari, ki jih zasledujejo uporabniki, ko izbirajo nove kuhinjske naprave. Vrhunska kakovost, sodoben dizajn in cenovna dostopnost. Toda tokrat smo šli še korak dlje. Za vas smo pripravili spletno aplikacijo, kjer boste kuhinjske aparate lahko videli tudi v dejanskem prostoru.

Bolha_1000x600 

Kaj je aplikacija Kuhinja je Beko?

Je spletna aplikacija, ki vam omogoča, da pred nakupom naprav dobite zelo dober občutek in vtis, kako posamezna Beko naprava pritiče specifičnemu stilu kuhinje. Se v vaši kuhinji skriva toplina preteklosti in rustikalnega pridiha? Potem je Beko rustikalna linija ustvarjena po vaši meri. Prenavljate kuhinjo in si želite trendovskega pridiha in sodobnih izgledov? Potem se podajte v Trend kuhinjo in si oglejte čudovite sodobne Beko aparate … a tu se šele začne.

Kako deluje aplikacija Kuhinja je Beko?

Ko boste vstopili v aplikacijo vas bo pričakal nabor petih tipov kuhinj;

Izberite tip, ki najbolj ustreza vašemu načinu življenja, vašemu okolju in željam, ki jih želite vnesti v svojo prenovljeno kuhinjo. Ko boste vstopili v posamezno kuhinjo, se prava zabava šele zares začne. V vsako kuhinjo boste lahko umeščali kuhinjske naprave (hladilnik, pečica, plošča, napa in pomivalni stroj) in takoj videli, kako aparati sovpadajo z barvnimi niansami in izbranim tipom kuhinje. Spremenite barvo kuhinje, kuhinjskih omaric in celo pulta in z vsakim klikom boste bliže temu, kar si zares želite izbrati za svojo novo kuhinjo.

Kaj še omogoča aplikacija?

Ko boste sestavili svojo popolno kuhinjo, lahko svoj izbor delite na družabnih omrežij, lahko ga sebi ali svojim bližnjim pošljete po elektronski pošti, lahko pa si celotno kuhinjo z izbranimi napravami tudi prenesete na svoj računalnik, dokument natisnete in se odpravite do najbližjega prodajalca Beko izdelkov, kjer vam bodo z veseljem pripravili želen izbor.

Ustvarite svojo popolno kuhinjo in jo opremite s pravimi kuhinjskimi napravami.

cta-kuhinja

Komentarji