Beko Blog
Bivanje in dom

Moč toplega zraka

Napisal: manager - 1. 8. 2019

Vsi vemo, da pralni stroj pere z vodo in o tem smo prepričani, kot smo prepričani o zraku, ki ga potrebujemo za dihanje. A Beko rad premika meje mogočega in je s svojo najnovejšo tehnologijo AirTherapy ustvaril pralni stroj, ki očisti vaša oblačila kar s pomočjo toplega zraka!

Predstavljamo vam prvi pralni stroj na svetu, ki omogoča kroženje toplega zraka v bobnu! Tehnologija AirTherapy je edinstvena tehnologija v izbranih pralnih strojih Beko, ki omogoča hitro osvežitev kar s pomočjo kroženja toplega zraka. Tehnologija AirTherapy lahko opere in pripravi vaša oblačila za takojšnjo uporabo. Prav tako odpravlja nezaželeno mečkanje, ko nimate časa perilo vzeti iz stroja takoj po koncu pranja. Po vrhu vsega pa skrbi še za higiensko čist boben!

Program za osvežitev

Sedaj imate na voljo alternativno rešitev za oblačila, ki niso dovolj umazana za pranje, a tudi ne dovolj čista, da bi jih nosili. Program za osvežitev, ki ga poganja tehnologija AirTherapy odstrani neprijetne vonjave z oblačil, ki ste jih nosili kratek čas in to v samo 30-ih minutah. Topel zrak s kroženjem po bobnu sveži oblačila, brez da bi jih prej morali oprati. Tako boste tiste majice, ki ste jih oblekli samo zato, da se te se sprehodili do trgovine, lahko osvežili s pomočjo tehnologije AirTerapy. Še posebej dobrodošla je za vse, ki veliko nosijo suknjiče (v kolikor tkanina to dopušča) in oblačila, ki se ne smejo prati prav pogosto in niso umazana, potrebujejo pa osvežitev.

Funkcija proti mečkanju

Ni veliko ljudi, ki obožujejo likanje. Funkcija AntiCrease (proti mečkanju), ki jo poganja tehnologija AirTherapy, obrača boben do 8 ur po koncu pralnega cikla in tako ohranja vaša oblačila sveža in brez gub in mečkanja, ki nastane ko oprano perilo stoji v stroju. Tako bodo vaša oblačila tudi po čakanju, da jih kdo vzame iz bobna, sveža in z opazno manj zmečkana.

 

Program Clean&Wear

S programom Clean&Wear (Operi&Obleci), ki ga poganja tehnologija AirTherapy, lahko operete do 1 kg oblačil in jih lahko posušene oblečete že čez pičlih 120 minut! Po končanem programu pranja se vaš pralni stroj s pomočjo AirTherapy spremeni v sušilni stroj in s pomočjo kroženja toplega zraka posuši perilo tako, da je v dveh urah pripravljeno za tisto zabavo, na katero ste čakali tako dolgo.

Program DrumClean+

Vlaga, ki ostane po pranju v bobnu, lahko pusti neprijetne vonjave v vašem pralnem stroju. Z dodatnim ciklom kroženja toplega zraka program DrumClean+ globinsko očisti vaš boben in odstrani vse neprijetne vonjave, ki jih povzroča vlaga. Tako bo vaš pralni stroj vedno svež in bo vselej pustil prijeten vonj detergenta na vaših oblačilih.

Tehnologija AirTherapy je na voljo v našem pralnem stroju WTV9744XWAT.