Beko Blog
Bivanje in dom

Od pranja do nošenja v manj kot eni uri

Napisal: Tomaž Zajšek - 30. 9. 2014

Ne glede na to, če ste v naglici pozabili na zmenek ali vam je načrte prekrižalo nepričakovano poslovno srečanje, se nemalokrat zgodi, da potrebujete točno določeno ali vam ljubo obleko, ta pa ni čista. Odslej bodo vaše skrbi odpravljene, vaše obleke skrbno čiste, vi pa ne boste zamudili nobene priložnosti.

Aquadry - 2

 

Ne zamudite nobene priložnosti
Beko je svoje izbrane modele pralno–sušilnih strojev opremil z novo tehnologijo AquaDry. Ta v sebi skriva izjemno funkcijo, pri kateri bo vaše perilo oprano in v manj kot eni uri. Cikel 14 minutnega pranja in 40 minutnega sušenja bo vašo pralno izkušnjo postavil na višjo raven, medtem ko se boste v miru posvetili drugim opravkom. Pri tem boste prihranili tudi veliko energije in vode ter s tem poskrbeli tudi za naravno okolje.

Prihranite prostor
Sušenje perila na prostem je izpostavljeno sončnim žarkom in vetru, kar negativno vpliva na obstojnost vašega perila. Poleg prihranka časa in energije, pametna in tehnološka rešitev s pomočjo tehnologije AquaDry poskrbi za daljšo obstojnost barv, prijeten vonj in mehkobo perila. Z uporabo enega samega stroja za pranje in sušenje vam perila ne bo več treba prenašati po stanovanju, vaš dom pa bo prijetno urejen.

Komentarji