Beko Blog
Bivanje in dom

Pomivalni stroj – najbolj nepogrešljiv gospodinjski pomočnik

Napisal: Tomaž Zajšek - 25. 11. 2018

Pomivanje posode je zagotovo najpomembnejše gospodinjsko opravilo, saj ga je potrebno opravljati sproti. S tem ne poskrbimo le za čistočo, temveč tudi za higieno v kuhinji.

S tega vidika je zelo pomembno, kakšen pomivalni stroj si izberemo. Pri blagovni znamki Beko se trudimo, da bi zadovoljili vse vaše potrebe, zato nenehno razvijamo nove in inovativne tehnologije, s pomočjo katerih vam lajšamo bivanje ter omogočamo bolj kakovostno preživljanje prostega časa.

Ni potrebe po predhodnem drgnjenju zasušenih posod

Verjamem, da je pogostitev družine in prijateljev lahko zabavna, vendar je po njihovem odhodu treba poskrbeti za velikanske kupe umazane posode. Pekači, krožniki in lonci, v katerih so se posušili ostanki hrane, ki jih je treba podrgniti in odstraniti! Priznam, to je moje najmanj želeno opravilo, še posebej v večernih urah in po celem dnevu improviziranja ter ustvarjanja kuharskih dobrot. Pri Beku smo zato razvili izjemno tehnologijo pomivanja AquaIntense®, ki s svojo posebno intenzivno cono na desni strani pomivalnega stroja prevzame pomivanje najbolj umazanih loncev, pladnjev in ponev, katerih čiščenje je najbolj naporno. Zahvaljujoč 180 ° vrtljivi ročici in 360 ° vrtljivi glavi tehnologija zagotavlja kar 5-krat boljši učinek pomivanja. V spodnji košari se ustvari območje z močnim vodnim curkom, ki zagotavlja intenziven vodni tlak, ki pomaga doseči prav vsak predel umazane posode. S tem bodo odstranjeni popolnoma vsi ostanki hrane, vi pa boste sproščeni in zadovoljni legli k nočnemu počitku.

Pomivalni stroj lahko napolnite postopoma

Sprotno pomivanje posode je precej dobrodošlo, saj na ta način vzdržujemo higieno, predvsem pa v bivalnem prostoru nimamo neprijetnih vonjav zaradi ostankov hrane v kuhinjskem koritu. Pri Beku se zavedamo, da vedno ne gre vse po načrtih in da včasih potrebujemo morda celo nekaj dni, da je pomivalni stroj popolnoma poln. Vendar v tem primeru obstaja velika verjetnost, da bodo iz vašega pomivalnega stroja začele veti neprijetne vonjave. V ta namen smo razvili rešitev, ki zagotavlja popolno svežino vašega doma. Tehnologija IonGuard brez uporabe škodljivih plinov in kemikalij odstranjuje in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav, četudi nepomita posoda dlje časa stoji v ne povsem polnem pomivalnem stroju. Tako bodo vaše morebitne skrbi glede vonjav pozabljene, v vašem domu pa bo zavel svež veter.

Brez belih lis na kozarcih

Ob tem ne morem mimo dejstva, da je enako pomembna tudi skrb za nego steklene posode in kozarcev. Pri pomivanju stekla lahko pride do hitre obrabe ali poškodbe steklenih površin in belih lis na vaših kozarcih. Takšne stvari lahko kaj hitro pokvarijo še tako dober in slasten obrok. Uporaba  tehnologije Beko za zaščito steklenih izdelkov Auto GlassShield® zagotavlja, da se bo življenjska doba vaših občutljivih steklenih izdelkov podaljšala kar za 20-krat. Ob svojem delovanju s pomočjo zaznavanja trdote vode le-to uravna in zaščiti stekleno posodo kot ščit. Poseben program pomivanja Ultimate Glass Care 40 °C je prav tako namenjen negi stekla in zagotavlja nežno pomivanje pri 40 °C, s čimer boste bistveno podaljšali življenjsko dobo svojih kozarcev.

Velikokrat se nam lahko zgodi, da se nam na obisk nepričakovano napovejo prijatelji, mi pa nimamo dovolj čiste posode, saj še nismo zagnali svojega pomivalnega stroja. V tem primeru lahko z uporabo pomivalnega stroja Beko uporabimo program Fast+®, ki ponuja kar 3x hitrejše delovanje. To nam prihrani 70 % dragocenega časa, ki ga tako lahko izkoristimo za zabavanje svojih gostov.

Pomivalni stroj Beko

Če ste posebej pozorni na higieno in bi za svojega občutljivega malčka želeli le najboljšo nego, vam svetujem nakup pomivalnega stroja s programom BabyProtect, ki poskrbi za dodatno dezinficiranje posode. Pri tem smo intenzivni cikel pomivanja združili z izpiranjem zelo vroče vode, ki odstrani kar 99 % bakterij in zagotavlja vrhunsko higieno. Vaša posoda, pribor in otroške stekleničke bodo tako popolnoma higienično čiste.

Z uporabo pomivalnih strojev Beko bo za vašo posodo poskrbljeno na najvišji ravni. Zahvaljujoč pametnim tehnologijam, ki povečajo moč čiščenja, se lahko popolnoma zanesete na vrhunsko učinkovitost. Ni pomembno ali iščete dodatno moč pomivanja pri močno zasušenih ostankih hrane ali si želite nežnega pomivanja vaših najljubših kozarcev za vino. Izjemne tehnologije pomivanja v pomivalnih strojih Beko bodo poskrbele, da bo vaša posoda vedno brezhibno čista in skrbno negovana, izbirate pa lahko med prostostoječimi in vgradnimi pomivalnimi stroji Beko.

Prostostoječ pomivalni stroj Beko

Komentarji