Beko Blog
Nasveti

Pralni stroj s tehnologijo AutoDosing

Napisal: Tomaž Zajšek - 6. 2. 2018

Večina med nami ima rada preprosto življenje, oziroma preprosto upravljanje gospodinjskih aparatov, ki nam lajšajo vsakodnevno opravljanje različnih opravil.

Pralni stroj Beko s tehnologijo samodoziranja AutoDose

 

Pranje in skrb za nego perila zagotovo spadata med poglavitna opravila vsakega gospodinjstva. Vendar opažam, da uporabniki vse prepogosto uporabljamo prevelike, oziroma nepravilno odmerjene količine čistilnega sredstva in mehčalca. Poleg tega, da to lahko privede do različnih alergij pri občutljivih ljudeh, so prevelike količine čistilnega sredstva lahko usodne tudi za pravilno delovanje pralnega stroja, negativno pa vpliva tudi na okolje.

Pri Beku smo v ta namen razvili posebno tehnologijo samodejnega doziranja detergenta – AutoDosing in jo namestili v pralni stroj Beko WMP8744XD s pomočjo katere bosta količini detergenta in mehčalnega sredstva dozirani optimalno. Vse kar boste pri tem morali storiti je, da boste detergent in mehčalec vlili v dozirno posodo in izbrali želeni program. S pomočjo treh senzorjev se optimizira poraba vode, energije in količina detergenta. Na ta način bo za vaše perilo brez napora in skrbi vedno vrhunsko poskrbljeno, detergent pa boste v dozirno posodo vstavili le na vsakih 20 do 23 pranj. Možno je uporabljati tudi pralni prašek in ga seveda uporabiti v kombinaciji z mehčalcem ali brez.

Z uporabo te izjemne funkcije vam bosta perilo in pralni stroj neizmerno hvaležna, poleg tega pa boste privarčevali pri čistilnem sredstvu, podaljšali življenjsko dobo vašemu pralnemu stroju in zmanjšali škodljiv vpliv na okolje.

Pralni stroj odlikujejo tudi izjemni programi pranja, ki so zasnovani skrbno, premišljeno in predvsem z veliko mero ljubezni do vas in vašega perila:

Program perje (vzglavniki, odeje, puhovke) – Program za pranje prešitih odej, vzglavnikov in tekstila, ki vsebuje perje, kot so bunde puhovke in podobno. Vaše odeje in bunde bodo zopet čiste in puhaste.

Odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov – Vi crkljajte svoje hišne ljubljenčke, mi pa bomo poskrbeli za perilo brez njihovih dlak..

Hitri načini pranja – Za tiste, ki se jim vedno mudi. Poln boben v samo 28 minutah ali 2kg perila v samo 14 minutah!

Program za odstranjevanje 24 vrst madežev (StainExpert) – Ni madeža, ki ga naš program ne bi odstranil.

Program za volno (WoolMark) – popolna nega vaših volnenih oblačil.

Program za higieno (Hygene+) – higiensko pranje tudi pri nizkih temperaturah – higiensko oprano perilo pri 20°C.

Program za športna oblačila (Goretex)

Komentarji