Beko Blog
Bivanje in dom

Tehnologija StainExpert – preprosto odstranjevanje najbolj trdovratnih madežev

Napisal: Tomaž Zajšek - 20. 4. 2016

Žar omaka na beli majici, ostanek sladoleda na najljubšem poletnem krilu, sledi madežev trave na hlačah … So vam naštete težave znane in iščete vedno nove načine, kako se spopasti z njimi?

Nekatere vrste madežev je z običajnimi postopki zelo težko odstraniti, saj se kombinacija maščob, sladkorjev, olj, obarvanih pijač, rdečega vina, ličil, krvi ali znoja vpije globoko v tkanino in jo s tem obarva do te mere, da običajni postopki pranja pogosto ne zadostujejo za njihovo popolno odstranitev.

Blog_stain_2

Izbrani modeli pralnih strojev Beko WTV9734XS0, WTV8734XS0 in WTV8634XS0 so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo »StainExpert«, ki učinkovito in uspešno odstranjuje trdovratne madeže. V primerjavi z običajnim programom za bombaž, tehnologija »StainExpert« vrhunsko učinkovitost odstranjevanja madežev omogoča s pomočjo daljšega časa pranja, višje temperature, povečanega števila obratov bobna, posebnega izpusta vode v boben in daljšega izpiranja. Ob tem pa ne poškoduje oblačil ali obledi barv.

staiExpertTa izjemni program učinkovito odstrani madeže, ki nastanejo zaradi kave, čaja, sadnih sokov, madežev na ovratniku, solatnega preliva, majoneze, kečapa, ličil, krvi, znoja, rdečega vina, pudinga, blata, zdroba, čokolade, trave, jajc, otroške hrane, strojnega olja, kokakole, masla, marmelade, curryja in premoga. Vaše skrbi zaradi trdovratnih madežev bodo tako postale preteklost, oblačila pa bodo skrbno negovana in brezhibno čista, predvsem pa bodo vedno bila videti kot nova.

600px_beok_stainexpert

Pralni stroji Beko ponujajo veliko inovativnih in pametnih rešitev, ki poskrbijo za vaše udobje in združujejo pametne rešitve novih tehnologij pranja z dovršenim dizajnom. Nova zasnova in tehnološko dovršene funkcije so najboljša rešitev za vaše perilo, hkrati pa so prijazne do okolja.

Komentarji