Beko Blog
Bivanje in dom

Tehnologija pomivanja, ki doseže prav vsak kot   

Napisal: manager - 30. 7. 2019

Pred kratkim je Beko kot prvi v Evropi in na slovenskem trgu predstavil najnovejšo tehnologijo samodejnega doziranja tekočega detergenta v pomivalnem stroju – Tehnologija AutoDose, ki jo med drugimi najdete tudi v pomivalnem stroju DIN59530AD.

 

Čisto po tiho pa je skupaj s to odlično tehnologijo, zaradi katere nam ni treba več skrbeti, ali smo dali detergent v pomivalni stroj in ali smo ga dali preveč ali dovolj, prišla še ena odlična tehnologija, ki poskrbi za zares temeljito pomivanje!

Tehnologija CornerIntense prinaša vetrnico s kar tremi kraki, ki s posebnim ritmom gibanja doseže prav vsak kot v pomivalnem stroju in je edinstvena te vrste na našem trgu! Njena prednost se skriva v pravem pritisku vodnega curka, ki prihaja iz enakomerno porazdeljenih šob, ki v kombinaciji s posebnim ritmom gibanja ne izriše »kroga« kot običajne dvokrake vetrnice, ampak v pomivalnem stroju v bistvu izriše »kvadrat«.

Tako doseže prav vsak kot v pomivalnem stroju tudi tiste skodelice na dodatni polici v zgornji košari čisto na vrhu v kotu. Tako ste sedaj zares lahko prepričani, da je vse pomito tako, kot mora biti!

Tehnologija CornerIntense je trenutno na voljo v pomivalnem stroju DIN59530AD.