Beko Slovenija

Registracija

Vaši podatki

Podatki o napravi

2 leti garancije za mali gospodinjski aparat, kuhinjsko napo ali klimatsko napravo.

Vaša garancijska doba začne teči z dnem, ko ste aparat kupili.

5 let garancije za aparate bele tehnike
Vaša garancijska doba začne teči z dnem, ko ste aparat kupili.

Aparat ima ProSmart inverter motor

10 let garancije na ProSmart inverter motor
Vaša garancijska doba začne teči z dnem, ko ste aparat kupili.

Dodaj napravo

Račun

S potrditvijo registracije se strinjate, da se vaši podatki uporabijo v primerih uporabe servisnih storitev in za obveščanje o morebitnih zadevah, ki se tičejo vašega aparata (serijska napaka ipd.). Ob tem se strinjate s hranjenjem vaših podatkov v skladu z našo politiko zasebnosti. Več o politiki zasebnosti.

Da bo naš odnos z vami ostal zaupanja vreden in zakonit, vas prosimo, da nam posredujete soglasje za naslednje možnosti obdelave vaših osebnih podatkov s klikom na priložena okenca.

Obveščanje o naših storitvah, novostih in posebnih ugodnostih

S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Bang d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Bang analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Bang, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.

Izvajanje tržnih raziskav

S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Bang, ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, za namen zagotavljanja optimalnih storitev in pošiljanja informacij v največji možni meri prilagojenih vašim interesom po pošti ali e-pošti (če ste navedli ta podatek) pošlje anketni vprašalnik s katerim boste lahko, če boste to želeli, ocenili ponudbo, blago in storitve družbe blagovne znamke Beko oziroma vaše zadovoljstvo z njimi.

Obveščanje o aktualnih nagradnih igrah

S klikom na okence podate soglasje, da vam lahko družba Big Bang, d.o.o. , ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, posreduje na vaš elektronski naslov obvestila o aktualnih nagradnih igrah blagovne znamke Beko, v katerih lahko sodelujete.

Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu

S klikom na okence podate soglasje, da družba Big Bang, d.o.o. , ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, vaš e-naslov posreduje Facebooku in Googlu ter vas o akcijskih ponudbah in pridobljenih ugodnostih obvešča preko vašega FB profila in vašega Google računa.

Primerjalnik Primerjaj
Pogosta vprašanja Navodila za uporabo Registracija izdelka Servisna služba