Beko Slovenija

Hladilnik Beko RCNA365E30GB z zamrzovalnikom spodaj

Kombinirani hladilnik Beko RCNA365E30GB z zamrzovalnikom spodaj odlikuje tehnologija NeoFrost, ki živilom podaljša svežino in pripomore k 2x hitrejšemu hlajenju, medtem ko predal za daljšo svežino poskrbi, da sadje, zelenjava, ribe in meso ostanejo sveži dlje časa. Tehnologijaaktivne modre svetlobe poskrbi za konstantno vzdrževanje nivoja vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov shranjenega sadja in zelenjave, medtem ko tehnologija “Everfresh+ podaljša življenjsko dobo sadja in zelenjave kar do 30 dni. Živila so dodatno zaščitena tudi s pomočjo aktivnega ionizatorja.

Tehnologija Everfresh+

Tehnologija Everfresh+

Uradni partner zdrave prehrane

Če radi kuhate doma, in hkrati obožujete svežo in doma pridelano zelenjavo ter sadje, potem je tehnologija Beko Everfresh+ idealna rešitev za dolgotrajno in skrbno hrambo vaših živil. Zahvaljujoč tej izjemni tehnologiji bosta vaše sveže sadje in zelenjava ostala sveža kar do 30 dni*, svoj jedilnik pa lahko pripravite za mesec dni v naprej. *Testirano s strani SGS (v primerjavi z običajnimi predali za brokoli in solate).

Tehnologija aktivne modre svetlobe

Tehnologija aktivne modre svetlobe

Uradni partner ljubiteljev zdrave prehrane

Vsi, ki skrbno pazite na svoje zdravje, želite zagotovilo, da bosta vaše sadje in zelenjava ostala v odličnem stanju dolgo časa. In prav je tako. Z modro odločitvijo za hladilnik s tehnologijo aktivne modre svetlobe, ki v predalu nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi, boste poleg ohranjanja daljše svežine sadja in zelenjave, deležni tudi večje vsebnosti vitamina C. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži*. *Testirano s strani FRPERC and TÜBİTAK (v primerjavi z običajnimi predali za paradižnike in rdečo ter zeleno papriko).

Tehnologija IonGuard™

Tehnologija IonGuard™

Uradni partner prijetnega vonja

Zahvaljujoč prvemu pomivalnemu stroju na svetu, ki brez škodljivih plinov in kemikalij odstranjuje neprijetne vonjave v še ne napolnjenem pomivalnem stroju, bo v vašem domu zavel prijeten in svež vonj. Očem skriti ionizator s pomočjo ventilatorja pet minut na vsako uro nevtralizira neprijetne vonjave in s tem prihrani energijo ter čas, ki bi ga porabili za ročno izpiranje tistih nekaj kosov umazane posode. Sprostite se, umazano delo pa prepustite nam.

Tehnologija NeoFrost™

Tehnologija NeoFrost™

Uradni partner ljubiteljev hrane

Če ste pogosto v tekmi s časom glede ohranjanja svežine svežega sadja in zelenjave, boste s tehnologijo Beko NeoFrost™ lahko povsem sproščeni. Dva ločena ventilatorja preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar omogoča najboljše pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili. *Testirano v lastnem laboratoriju.

LED osvetlitev

LED osvetlitev

Uradni partner vseh, s (pre)polnimi hladilniki

Kadar je vaš hladilnik (pre)poln se hitro zgodi, da pozabite na vse skrite dobrote, ki se skrivajo v globinah vašega hladilnika. Zato je še posebej pomemben dober pregled nad shranjenimi živili, za kar pa potrebujete odlično osvetlitev. LED osvetlitev zagotavlja zelo čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev, kar se bo vsekakor poznalo tudi pri vašem kulinaričnem ustvarjanju in preudarni porabi hrane.

Lastnosti

Sistem hlajenja NeO Frost
Upravljanje Elektronsko
Število polic 3
Vrsta polic Steklene
Število predalov za sadje in zelenjavo 1
Nosilec za steklenice Da - na vratih
Samodejno odtajevanje hladilnega dela Da
Zamrzovalnik Da
Število predalov za zamrzovanje 3
Predelek za hitro zamrzovanje Da
Zmogljivost zamrzovanja (kg/24h) 5
Predal za daljšo svežino Da
Počitniški način Ne
Zamenjava strani odpiranja vrat Da
Vrsta osvetlitve LED osvetlitev
Barva Črna
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 5944008916671

Podatki o higijeni

Ionizator Da
Protibakterijski filter Da
Modra luč Da
Protibakterijski ročaji vrat Ne

Varnost

Shranjevanje ob izpadu el.energije (h) 21
Alarm za odprta vrata Da

Poraba

Energetski razred A++
Klimatski razred SN-T
Letna poraba električne energije (25 °C ) (kWh) 260
Glasnost delovanja (dBA) 43

Prostornina in mere

Neto prostornina hladilnega dela (lt) 212
Neto prostornina predala za daljšo svežino (lt) 25
Neto prostornina zamrzovalnika (lt) 97
Dimenzije aparata 1853x595x650
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj