Druge tehnološke prednosti

Tehnologija aktivne modre svetlobe

Aktivna modra svetloba bo v celoti zaobjela predal za sadje in zelenjavo

Sadje in zelenjava po tem, ko jih shranite v hladilnik, še nekaj časa ohranita svoje hranilne snovi. Zahvaljujoč Beko sistemu aktivne modre svetlobe pa to obdobje traja bistveno dlje. V predalu za sadje in zelenjavo, ki je osvetljen z modro lučjo, se zaradi učinka aktivne modre luči nadaljuje fotosinteza kot v naravi. Tako živila ostanejo sveža in se v njih vzdržuje določen nivo vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov.

Oglejte si video

Prikaži vse izdelke s to tehnologijo

Večnamenski predal

Izbirajte med hladilnikom in zamrzovalnikom z enim samim dotikom!

Imate veliko družino? Večnamenski predal oz. Multi Zone vam omogoča, da poljubno spreminjate pogoje shranjevanja živil glede na količino hrane in svoje osebne potrebe. Tako boste lahko shranili veliko več prehrambnih izdelkov. Omenjen večnamenski predal, ki ga imajo npr. Beko hladilniki s štirimi vrati in prostornino 77 litrov, lahko s pritiskom ene same tipke na digitalnem prikazovalniku pretvorite v hladilnik ali zamrzovalnik. Temperaturo lahko nastavite med –24 in +10 °C.

Prikaži vse izdelke s to tehnologijo

Nizka poraba električne energije

Pametni dizajn za preprosto uporabo

Antibakterijska tesnila vrat

Zahvaljujoč antibakterijskemu sistemu ne pride do razvoja bakterij in plesni na površini tesnil.

Točilnik vode in ledu

Izbrani modeli Beko hladilnikov imajo vgrajen dispenzer za vodo, ki s pritiskom na gumb zagotavlja, da sta hladna voda in led vedno na razpolago brez odpiranja vrat hladilnika. Z odpiranjem vrat se namreč temperatura zvišuje in potrebno je ponovno ohlajanje notranjosti. Vodni filter, ki je vgrajen v hladilnik, poskrbi za filtriranje nevarnih snovi, kot so klor, svinec itd. in zagotavlja, da voda ustreza vsem standardom pitne vode. Ko je čas za zamenjavo filtra, vas na to opozori opozorilo na digitalnem prikazovalniku. Višina dispenzerja je prilagojena tudi visokim kozarcem, bidonom in vrčem.

Predal za hitro zamrzovanje sveže hrane

Sveže meso in ribe izgubijo svoje hranilne snovi, če jih hitro ne zamrznete. Pametni Beko hladilniki vsebujejo predal za zamrzovanje sveže hrane, ki omogoča hitro zamrznitev svežih živil in ohranitev njihove celične strukture. Shranjevanje v hladilniku tako ne vpliva na spremembo prehrambne vrednosti in okusa hrane.

Vrata niso občutljiva na prstne odtise

Površina vrat je izdelana iz nerjavečega jekla in prevlečena s posebnim zaščitnim slojem, ki zagotavlja, da na vratih ne ostanejo vidni prstni odtisi.

Samodejno zapiranje vrat

Če vrata pustite odprta do kota 15 stopinj, se ta zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu tečaja vrat samodejno zaprejo.

Drseči predali

Zahvaljujoč posebnemu mehanizmu kolesc, lahko predale v predelu zamrzovanja preprosto premikate ne glede na stopnjo napolnjenosti hladilnika.

MultiZone oz.večnamenski predal

Večnamenski predal oz. Multi Zone vam omogoča, da poljubno spreminjate pogoje shranjevanja živil glede na količino hrane in svoje osebne potrebe. Tako boste lahko shranili veliko več prehrambnih izdelkov. Omenjen večnamenski predal, ki ga imajo npr. Beko hladilniki s štirimi vrati in prostornino 77 litrov, lahko s pritiskom ene same tipke na digitalnem prikazovalniku pretvorite v hladilnik ali zamrzovalnik. Temperaturo lahko nastavite med –24 in +10 °C.

Predal Aktivne modre svetlobe

Sadje in zelenjava po tem, ko jih shranite v hladilnik, še nekaj časa ohranita svoje hranilne snovi. Zahvaljujoč Beko sistemu aktivne modre svetlobe pa to obdobje traja bistveno dlje. V predalu za sadje in zelenjavo, ki je osvetljen z modro lučjo, se zaradi učinka aktivne modre luči nadaljuje fotosinteza kot v naravi. Tako živila s pomočjo vzdrževanja določenega nivoja vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov ostanejo sveža dlje časa.

Mini Bar

Tudi 2,5-litrske steklenice lahko dosežete brez odpiranja vrat. To omogočajo majhna vrata mini bara in dodatni prostor na vratih hladilnika. Pijačo tako lahko postrežete kar na vratih mini bara.

Predal za daljšo svežino

Predal za daljšo svežino je idealen za shranjevanje rib in mesa. Ohranjanje temperature tik nad lediščem in ohranjanje optimalne ravni vlage zagotavljata, da sadje, zelenjava, ribe in meso ostanejo sveži dlje časa.

Steklene police

Izdelane so iz kaljenega varnostnega stekla in omogočajo vsestransko ter maksimalno uporabo razpoložljivega prostora. So močne, trpežne in prilagodljive ter izjemno preproste za čiščenje. Police lahko odstranite tudi, ko je kot odpiranje vrat samo 90°. Na ta način si lahko olajšate prilagoditev v zelo omejenem prostoru.

Polica TouchLift

Dvižna polica se s pritiskom na gumb samodejno spusti ali dvigne in s tem omogoča vstavljanje živil v višje prostore hladilnika brez napora.

Led osvetlitev

Modeli z LED osvetlitvijo zagotavljajo močnejšo in učinkovitejšo osvetlitev notranjosti hladilnika.

Visokozmogljiv ventilator

Uravnovešeno razmerje notranje temperature zagotavlja boljše hlajenje. Za to poskrbi visokozmogljiv ventilator, ki je nameščen v predelu hladilnika pri statičnih hladilnikih z dvojnimi vrati.

Led osvetlitev

Modeli z LED osvetlitvijo zagotavljajo močnejšo in učinkovitejšo osvetlitev notranjosti hladilnika.


Ostale lastnosti

Antibakterijski ročaj vrat

Antibakterijski sistem preprečuje pojav bakterij na ročajih vrat in na ta način poskrbi za higiensko zaščito ročajev vrat.

Antibakterijska tesnila vrat

Zahvaljujoč antibakterijskemu sistemu ne pride do razvoja bakterij in plesni na površini tesnil.

Aktivni ionizator

Ionizator nevtralizira bakterije, viruse in delce, ki povzročajo neprijeten vonj v hladilniku. Svež zrak, ki se ustvari v notranjosti hladilnika, podaljša trajanje živil. Hrana tako ostane sveža dlje časa.

Antibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam

Filter v notranjost hladilnika vnaša svež zrak in s tem odpravlja neželen vonj ter vdor bakterij, kar pripomore k ohranitvi svežine hrane.

Trgovine
Servisi