Beko Slovenija

Pralni stroj Beko, WTV8636XS

Pralni stroj Beko WTV8636XS va bo navdušil s tehnologijo pranja s pomočjo pare in tehnologijo ProSmart invertnega motorja, ki ponuja visokoenergetsko učinkovitost, tišje delovanje, boljšo učinkovitost pranja in kar 10-letno garancijo na svoje delovanje. Z izjemnimi programi pranja, kot je funkcija odstranjevanja dlak hišnih ljubljenčkov, program za  odstranjevanje trdovratnih madežev, športno perilo in Goratex oblačila, program za higieno, program za temno perilo in jeans, program za srajce in program za volno, ročno pranje, program za spodnje perilo ter pomožno funkcijo parnega osveževanja za lažje likanje bo za vaše perilo poskrbljeno na najvišji ravni. Pralni stroj odlikuje tudi tehnologija SteamCure, ki s pomočjo pare učinkoviteje odstranjuje trdovratne madeže in omogoča lažje likanje in manj gub na oblačilih. 

 

 

 

 

 

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner okoljevarstvenih bojevnikov

Ste morda pravi borec za zaščito okolja in veliko razmišljate o tem, a vas hkrati skrbi, da ne morete pomagati? Beko prinaša rešitev, ki bo potešila tudi najbolj glasne zagovornike ohranjanja okolja. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja*, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda do A +++ (-10 %) in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi. *Testirano v lastnem laboratoriju

Program za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s perila

Program za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s perila

Če ste ljubitelj hišnih ljubljenčkov imate zagotovo na kavču, postelji in svojem perilu veliko dlak, ki se z običajnim načinom pranja ne odstranijo popolnoma. Program za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s perila s pomočjo dodatnega predpranje, dodatnih gibov bobna in ciklov izpiranja, omogoča učinkovito odstranjevanje dlak in alergenov.

Tehnologija SteamCure

Tehnologija SteamCure

Za najbolj "poštirkane" srajce

Za vse, ki si želite obvladati skrivnost stilske perfekcije, imamo pravo rešitev! Najbolj stilska oblačila so tista, ki so popolnoma čista! Sedaj se lahko sprostite, saj imamo popolno tehnologijo za vas – s tehnologijo SteamCure bodo vaša oblačila vselej v top formi! Tehnologija omogoča boljše rezultate pranja in čistosti vaših oblačil, saj s pomočjo pare, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala. Izgledajte najbolje, s kar najmanj napora! 

Tehnologija za odstranjevanje madežev – StainExpert™

Tehnologija za odstranjevanje madežev – StainExpert™

Uradni partner blatnih športnih hlač

Nogomet je nadvse zabavna igra, kljub temu pa smo prepričani, da svojega blatnega in s travo umazanega nogometnega junaka ne pričakate vedno najbolj nasmejani. Izbrani modeli pralnih strojev Beko so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo »StainExpert™«, ki učinkovito in uspešno odstrani vse, tudi najbolj trdovratne madeže. Program je kos kar 24 različnim vrstam madežev.

Tehnologija OptiSense™

Tehnologija OptiSense™

Uradni partner prezasedenih

Če ste večino svojega prostega časa zelo zasedeni in se ne želite dodatno obremenjevati s preverjanjem ali je z vašim perilom med ciklom pranja vse v najlepšem redu in kdaj bo cikel pranja zaključen, imamo za vas prijetno novico. Pralni stroji Beko so opremljeni s tehnologijo OptiSense™, ki omogoča optimalen nadzor nad potekom cikla pranja ter nad porabo energijo. Štirje pametni senzorji za merjenje temperature, optimalen nivo vode, hitrost motorja in omrežno napetost zagotavljajo odlične rezultate pranja s popolnim nadzorom vode, energije, čistilnega sredstva in porabo časa.

Posebno hiter program – Xpress Super Short

Posebno hiter program – Xpress Super Short

Uradni partner svežega videza

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki obožujejo nakupovanje novih oblačil, ker si vedno želite biti v koraku z modnim trendom? Si takoj po nakupu želite obleči svoja nova oblačila, vendar nočete nositi neopranih? S svojim super kratkim 14 minutnim ciklom pranja* vam Beko ponuja izjemno rešitev za prihranek vašega dragocenega časa. Odslej bodo vaše skrbi odpravljene, vaše obleke čiste, vi pa ne boste zamudili nobene priložnosti. *Za 2 kg perila opranega pri 30 °C

Tehnologija AquaWave®

Tehnologija AquaWave®

Uradni partner vaših najljubših srajc

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Beko AquaWave®, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Lastnosti

Kapaciteta (kg) 8
Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.) 1200
Razdelek hitrosti ožemanja 1200/1000/800/600
Vrsta motorja ProSmart Invertni motor
Število programov 15
Program 1 Bombaž
Program 2 Eco bombaž
Program 3 Sintetična oblačila
Program 4 XpressSuperShort - 14 min
Program 5 Volna/ročno pranje
Program 6 Občutljivo perilo
Program 7 Blouetooth program - trenutno še ni na voljo v Sloveniji
Program 8 Ožemanje+črpanje
Program 9 Izpiranje
Program 10 Temno perilo/Jeans
Program 11 Program za športno perilo (Goretex)
Program 12 Program za odstranjevanje trdovratnih madežev
Program 13 Program za higieno - Hygiene+
Program 14 Program za spodnje perilo
Program 15 Program za srajce
Pomožna funkcija 1 Predpranje
Pomožna funkcija 2 Parno osveževanje
Pomožna funkcija 3 Hitri program - V
Pomožna funkcija 4 Odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov
Kontrolni sistem Elektronski - LED zaslon
Parno pranje Da
Senzor izpiranja Ne
Zamik pričetka delovanja 24 ur
Tip stranske stene S oblika
Senzor obremenitve Ne
Visokotehnološki grelnik Da
Pokazatelj preostalega časa pranja Da
Tipka za izbiro temperature Da
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 170
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Material bobna Nerjaveče jeklo
Barva Bela
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842213977

Varnost

Zaščita proti izlivanju vode Ne
Vrsta zaščite Over Flow
Zaklepanje tipk Da

Poraba

Energetski razred A+++ (-10%)
Razred učinkovitosti ožemanja B
Letna poraba vode (AW_c) (l) 10559
Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh) 175
Glasnost delovanja: pranje/ožemanje (dBA) 54/75

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 840 x 600 x 590
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj