Beko Slovenija

Ameriški hladilnik Beko, GN1416220CX

Štirivratni ameriški hladilnik Beko GN1416220CX navdušuje s predelom vinske vitrinetehnologijo NeoFrost, ki pripomore k 2x hitrejšemu hlajenjutehnologija aktivne modre svetlobe, s pomočjo katere boste poleg ohranjanjanja daljše svežine deležni tudi večje vsebnosti vitamina C v vašem najljubšem sadju in zelenjavi. Ameriški hladilnik navdušuje tudi z Invertnim ProSmart kompresorjem, dvema predaloma za sadje in zelenjavo, v zamrzovalnem delu pa se nahajajo 3 predali. Za varnost in higieno shranjenih živil poskrbita aktivni ionizator IonGuard™ in anti-bakterijski filter proti neprijetnim vonjavam, notranji točilnik vode s priklopom na vodovodno omrežje pa zagotavlja nemoten dotok hladne vode. Izvlečni predal – EasyDraw™ vam omogoča hiter in preprost dostop do živil brez truda in napora. Odlikuje ga energetski razred A+, glasnost delovanja 43dB in neto prostornina hladilnega dela 446 L.

 

Vinska vitrina

Vinska vitrina

Uradni partner poznavalcev vin

Poznavalci žlahtne vinske kapljice ste verjetno v dilemi, ali bi svojo zbirko vin postavili vsem na ogled, ali pa bi jo raje shranili v zanjo primerne pogoje. S pomočjo hladilnika Beko z vgrajeno vinsko vitrino zdaj lahko združite oboje. Temperaturo v vinski vitrini lahko nastavite med 5°C in 20°C in medtem ko LED osvetlitev pričara idilično vzdušje ob pogledu na vašo res veličastno zbirko izbranih vin bodo steklena vrata skrbela za odboj UV žarkov, filter proti neprijetnim vonjavam pa bo zagotavljal, da se aroma vina ne bo pokvarila. Na zdravje!

Tehnologija aktivne modre svetlobe

Tehnologija aktivne modre svetlobe

Uradni partner ljubiteljev zdrave prehrane

Vsi, ki skrbno pazite na svoje zdravje, želite zagotovilo, da bosta vaše sadje in zelenjava ostala v odličnem stanju dolgo časa. In prav je tako. Z modro odločitvijo za hladilnik s tehnologijo aktivne modre svetlobe, ki v predalu nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi, boste poleg ohranjanja daljše svežine sadja in zelenjave, deležni tudi večje vsebnosti vitamina C. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži*. *Testirano s strani FRPERC and TÜBİTAK (v primerjavi z običajnimi predali za paradižnike in rdečo ter zeleno papriko).

Več o tehnologiji si preberite tukaj: ze-poznate-nacin-kako-sadju-in-zelenjavi-podaljsati-zivljenjsko-dobo/

Tehnologija IonGuard™ – ameriški hladilniki

Tehnologija IonGuard™ – ameriški hladilniki

Uradni partner plemenitega sira

Ljubitelji plemenitega sira boste navdušeni nad izjemno tehnologijo za odstranjevanje neprijetnih vonjav Beko IonGuard™, saj boste od zdaj naprej to vrstne jedi hranili kar skupaj z občutljivimi jedmi, kot so jagode. Ta izjemna tehnologija proizvaja negativne ione, ki nevtralizirajo bakterije, viruse in delce, ki povzročajo neprijetne vonjave v hladilniku, s čimer se ustvari antibakterijska zaščita. To prinaša svež zrak brez neprijetnih vonjav, hrana pa ostane sveža dlje časa. Časi neprijetnih vonjav so minili.

Tehnologija NeoFrost™

Tehnologija NeoFrost™

Uradni partner ljubiteljev hrane

Če ste pogosto v tekmi s časom glede ohranjanja svežine svežega sadja in zelenjave, boste s tehnologijo Beko NeoFrost™ lahko povsem sproščeni. Dva ločena ventilatorja preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar omogoča najboljše pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Več o tehnologiji si preberite tukaj: kaj-je-tehnologija-neofrost-v-hladilnikih-beko/

 

Izvlečni predal – EasyDraw™

Izvlečni predal – EasyDraw™

Uradni partner ljubiteljev zelenjave

Ljubitelji zelenjave in sadja veste, kako pomembno je uživanje vitaminov in mineralov. Želite si lažjega dostopa do živil, brez truda in napora. Beko izvlečni predal za sadje in zelenjavo – EasyDraw™ se odpira brez težav in omogoča dostop do celotne notranjosti z manj sile. Predal se premika po dveh tirih, ki imajo koleščka, predali na vratih pa so postavljeni tako, da omogočajo lažji dostop.

Tehnologija Everfresh+

Tehnologija Everfresh+

Uradni partner zdrave prehrane

Če radi kuhate doma, in hkrati obožujete svežo in doma pridelano zelenjavo ter sadje, potem je tehnologija Beko Everfresh+ idealna rešitev za dolgotrajno in skrbno hrambo vaših živil. Zahvaljujoč tej izjemni tehnologiji bosta vaše sveže sadje in zelenjava ostala sveža kar do 30 dni*, svoj jedilnik pa lahko pripravite za mesec dni v naprej. *Testirano s strani SGS (v primerjavi z običajnimi predali za brokoli in solate).

 

Več o tehnologiji si preberite tukaj: everfresh-do-30-dnevne-svezine/

Lastnosti

Sistem hlajenja NeO Frost
Upravljanje Elektronsko
Število polic 3
Vrsta polic Steklene
Število predalov za sadje in zelenjavo 2
Nosilec za steklenice Da
Samodejno odtajevanje hladilnega dela Da
Zamrzovalnik Da
Število predalov za zamrzovanje 3
Predelek za hitro zamrzovanje Ne
Zmogljivost zamrzovanja (kg/24h) 8
Predal za daljšo svežino Da
Počitniški način Ne
Zamenjava strani odpiranja vrat Ne
Vrsta osvetlitve LED osvetlitev
Barva Inox odporen na prstne odtise
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842093012

Podatki o higijeni

Ionizator Da
Protibakterijski filter Da
Modra luč Da
Protibakterijski ročaji vrat Da

Varnost

Shranjevanje ob izpadu el.energije (h) 15
Alarm za odprta vrata Ne

Poraba

Energetski razred A+
Klimatski razred SN-T
Letna poraba električne energije (25 °C ) (kWh) 399
Glasnost delovanja (dBA) 43

Prostornina in mere

Neto prostornina hladilnega dela (lt) 446
Neto prostornina predala za daljšo svežino (lt) 30
Neto prostornina zamrzovalnika (lt) 72
Dimenzije aparata : VXŠXG 1790x908x758
Max. število steklenic v vinski vitrini 28
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj