Beko Slovenija

Ameriški hladilnik Beko, GN162420X

Ameriški hladilnik Beko GN162420X se ponaša z izjemnimi tehnologijami hlajenja, kot so tehnologija NeoFrost, ki pripomore k 2x hitrejšemu hlajenju, tehnologija aktivne modre svetlobe, s pomočjo katere se poleg daljše svežine živil ohrani tudi večja vsebnost vitamina C. Ameriški hladilnik navdušuje z Invertnim ProSmart kompresorjem, tehnologijo No Frost – samodejnim odtajevanjem hladilnega dela, medtem ko priročni mini bar in točilnik vode s priklopom na vodovodno omrežje omogočata preprosto uporabo in enostaven dostop do hladne vode. Na voljo imate dva predala za sadje in zelenjavo, v zamrzovalnem delu pa se nahaja 5 zamrzovalnih polic in dva predala. Za varnost in higieno shranjenih živil poskrbita aktivni ionizator IonGuard™ in anti-bakterijski filter proti neprijetnim vonjavam. Odlikuje ga energetski razred A+, glasnost delovanja 43dB in neto prostornina hladilnega dela 368 L..

 

Tehnologija NeoFrost™

Tehnologija NeoFrost™

Uradni partner ljubiteljev hrane

Če ste pogosto v tekmi s časom glede ohranjanja svežine svežega sadja in zelenjave, boste s tehnologijo Beko NeoFrost™ lahko povsem sproščeni. Dva ločena ventilatorja preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar omogoča najboljše pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Več o tehnologiji si preberite tukaj: kaj-je-tehnologija-neofrost-v-hladilnikih-beko/

 

Tehnologija aktivne modre svetlobe

Tehnologija aktivne modre svetlobe

Uradni partner ljubiteljev zdrave prehrane

Vsi, ki skrbno pazite na svoje zdravje, želite zagotovilo, da bosta vaše sadje in zelenjava ostala v odličnem stanju dolgo časa. In prav je tako. Z modro odločitvijo za hladilnik s tehnologijo aktivne modre svetlobe, ki v predalu nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi, boste poleg ohranjanja daljše svežine sadja in zelenjave, deležni tudi večje vsebnosti vitamina C. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži*. *Testirano s strani FRPERC and TÜBİTAK (v primerjavi z običajnimi predali za paradižnike in rdečo ter zeleno papriko).

Več o tehnologiji si preberite tukaj: ze-poznate-nacin-kako-sadju-in-zelenjavi-podaljsati-zivljenjsko-dobo/

Tehnologija IonGuard™ – ameriški hladilniki

Tehnologija IonGuard™ – ameriški hladilniki

Uradni partner plemenitega sira

Ljubitelji plemenitega sira boste navdušeni nad izjemno tehnologijo za odstranjevanje neprijetnih vonjav Beko IonGuard™, saj boste od zdaj naprej to vrstne jedi hranili kar skupaj z občutljivimi jedmi, kot so jagode. Ta izjemna tehnologija proizvaja negativne ione, ki nevtralizirajo bakterije, viruse in delce, ki povzročajo neprijetne vonjave v hladilniku, s čimer se ustvari antibakterijska zaščita. To prinaša svež zrak brez neprijetnih vonjav, hrana pa ostane sveža dlje časa. Časi neprijetnih vonjav so minili.

LED osvetlitev

LED osvetlitev

Uradni partner vseh, s (pre)polnimi hladilniki

Kadar je vaš hladilnik (pre)poln se hitro zgodi, da pozabite na vse skrite dobrote, ki se skrivajo v globinah vašega hladilnika. Zato je še posebej pomemben dober pregled nad shranjenimi živili, za kar pa potrebujete odlično osvetlitev. LED osvetlitev zagotavlja zelo čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev, kar se bo vsekakor poznalo tudi pri vašem kulinaričnem ustvarjanju in preudarni porabi hrane.

Lastnosti

Sistem hlajenja NeO Frost
Upravljanje Elektronsko - na dotik
Število polic 4
Vrsta polic Steklene
Število predalov za sadje in zelenjavo 2
Nosilec za steklenice Da - na vratih
Samodejno odtajevanje hladilnega dela Da
Zamrzovalnik Da
Število predalov za zamrzovanje 7
Predelek za hitro zamrzovanje Da
Zmogljivost zamrzovanja (kg/24h) 13
Predal za daljšo svežino Da
Počitniški način Da
Zamenjava strani odpiranja vrat Ne
Vrsta osvetlitve LED osvetlitev
Barva Inox odporen na prstne odtise
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842995248

Podatki o higijeni

Ionizator Da
Protibakterijski filter Da
Modra luč Da
Protibakterijski ročaji vrat Ne

Varnost

Shranjevanje ob izpadu el.energije (h) 9
Alarm za odprta vrata Da

Poraba

Energetski razred A+
Klimatski razred SN-T
Letna poraba električne energije (25 °C ) (kWh) 471
Glasnost delovanja (dBA) 43

Prostornina in mere

Neto prostornina hladilnega dela (lt) 368
Neto prostornina predala za daljšo svežino (lt) 15
Neto prostornina zamrzovalnika (lt) 176
Dimenzije aparata 1790x910x720
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj