Beko Slovenija

Indukcijska kuhalna plošča Beko, HII95310FHT

Prednost kuhalne indukcijske plošče Beko HII95310FHT, širine 90 cm,  je funkcija »IndyFlex« s pomočjo katere lahko poljubno izbirate velikosti kuhalne površine. Dve ločeni grelni površini se združita v eno večje kuhališče, na katerem se lahko hkrati razporedi več posodi ali podolgovat pekač. Kuhalno ploščo odlikujejo tudi elektronsko upravljanje na dotik, 9 stopenj moči na posamezno kuhalno mesto, ojačevalnik (Booster), neposredna možnost izbora, časovnik in programska ura.

Tehnologija IndyFlex™

Tehnologija IndyFlex™

Uradni partner več je, boljše je

Nekateri kuharji menijo, da več pomeni tudi boljše. Radi kuhajo za vse svoje prijatelje na enkrat, kar pomeni, da je na kuhalni plošči vedno nepopisna gneča. Kuhalna plošča IndyFlex™ ponuja nastavitev kuhališča po svojih željah, saj omogoča večjo prilagoditev prostora in površine kuhališča. Dve kuhalni območji se lahko združita v eno ali več večjih kuhalnih območij. Ne glede na to, ali pripravljate ogromnega lososa ali velikanski lonec špagetov, bo na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za vse vaše mojstrovine. Kar pa bo seveda osrečilo tudi vse vaše goste.

Ojačevalnik – Booster

Ojačevalnik – Booster

Uradni partner hitrih življenjskih premikov

Če si želite hitrih življenjskih premikov potrebujete pravo orodje. S funkcijo Beko Booster lahko prihranite dragocene minute, saj se kuhalno območje po vaši izbiri v trenutku segreje na najvišjo temperaturo. Kuhanje je tako veliko hitrejše, vam pa bo ostalo dovolj časa in energije za ostale pomembne opravke.

Lastnosti

Vrsta kuhališča Indukcija
Upravljanje Elektronsko na dotik
Število kuhališč 5
Št. fleksi kuhališč 1
Srednje kuhališče - Wok Ne
Litoželezni nosilec za posodo Ne
Integriran elektronski vžig Ne
Zaznavanje ugašanja plamenov Ne
Primerno za zemeljski plin Ne
Primerno za utekočinjen plin Ne
Ravni kuhanja 9
Ojačevalnik Da
Funkcija spomina Ne
Neposredna možnost izbora Da
Samodejno zaznavanje posode Da
Časovnik in alarm Da
Prikazovalnik vklopa/izklopa Da
Varnostna ključavnica Ne
Zaklepanje tipk med čiščenjem Da
Prikaz preostale toplote Da
Zaščita pred prekipevanjem Da
Zaščita pred pregrevanjem Da
Barva Črna
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842079139

Kuhališče

Največja moč kuhališča - spodaj levo 1500/2200 W
Največja moč kuhališča - spodaj desno 1800/3000 W
Največja moč kuhališča - zgoraj levo 1800/3000 W
Največja moč kuhališča - zgoraj desno 1800/3000 W
Priključna moč - elektrika 6,9 kW

Mere

Dimenzije aparata (V x Š x G) 48x900x510
Mere izreza 880(+2) x 490(+2) mm
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.