Beko Blog
FC Barcelona

Beko in Radio 1 te peljeta na tekmo FC Barcelona

Napisal: Tomaž Zajšek - 27. 6. 2017

Bi si radi v živo ogledali nogometno tekmo FC Barcelona? Preberite naslednjih nekaj vrstic in z malo sreče bo vaše srce kaj kmalu bilo v ritmu navijaških vzklikov “Baaaarca, Baaaaarca, Baaa-aaarca!”

Blagovna znamka Beko, ponosni partner FC Barcelona, vas v sodelovanju z Radiom 1 vabi, da sodelujete v nagradni igri »Beko te pelje na tekmo FC Barcelona«, ki bo zmagovalca s svojim izbranim spremljevalcem popeljala na ogled nogometne tekme na znameniti stadion Camp Neu v Barceloni.

V izjemno napeti in razburljivi nagradni igri boste ugotavljali razplet nogometne tekme, katere igralci so tokrat sočni sadeči in sveža zelenjava, tekma pa poteka v hladilniku Beko. Hladilniki Beko imajo številne lastnosti, katerih namen je ohraniti svežino živilih toliko časa, kolikor je to le mogoče. S svojo inovativno tehnologijo nam pomagajo vzdrževati hiter življenjski tempo ob vseh spremljajočih se spremembah. Izjemne tehnologije hlajenja kot so tehnologija EVERFRESH+, AKTIVNA MODRA SVETLOBA, NEOFROST, RAPID COOLER in tehnologija PROSMART INVERTNEGA KOMPRESORJA s pomočjo ostalih izjemnih idej za dolgotrajno shranjevanje živil ponujajo vsestransko prilagodljivost in močno olajšajo vaše vsakodnevne potrebe ter s tem zadovoljijo tudi najzahtevnejše uporabnike.

KLIKNI in SODELUJ v NAGRADNI IGRI

Poglej, kako bo potekala nagradna igra v zares zabavnem videu Radia 1.

KLIKNI in SODELUJ v NAGRADNI IGRI

Komentarji