Beko Blog
FC Barcelona

Beko – ponosni partner vašega vsakdana

Napisal: Tomaž Zajšek - 1. 4. 2016

Kot blagovna znamka Beko že nekaj let ponosno zastopamo in partnersko sodelujemo z največjimi športnimi ekipami in športnimi dogodki doma in po svetu. Toda zavedamo se, da ste naš najpomembnejši partner Vi, cenjeni bralec. Prizadevamo si, da smo partner vašega vsakdana ko ste na vrhuncu in v trenutkih, ko se nad vami zgrinjajo temnejši oblaki.

Partner-of-Play_Banner

 

Želimo si, da bo vaš vsakdan z nami preprostejši, lepši in še bolj učinkovit. V kuhinji, jedilnici, dnevni sobi, kopalnici in pralnici. Na delovnem mestu, ob igrišču. Kjerkoli, da le v dobri družbi. Za vas smo pripravili video, s katerim se poklanjamo vam, svojemu najpomembnejšemu partnerju.

Kampanja temelji na razumevanju življenja ter vaših potreb in vsakodnevnih tegob, ki se včasih pojavijo. S pomočjo številnih izvirnih in hitrih rešitev v naše domove vnašamo premišljeno zasnovane izdelke, ki se prilagajajo vašim dejanskim potrebam na vseh ravneh življenja. S tem zagotavljamo, da se lahko zanesete na nas kot na vsakdanjega in čisto pravega življenjskega partnerja.

Vaš Beko

Komentarji