Beko Blog
Nasveti

Beko poskrbi za preprosto življenje

Napisal: Tomaž Zajšek - 30. 9. 2014

BEKO, priznana blagovna znamka pametnih tehnologij in vodilna v segmentu bele tehnike v Sloveniji, poskrbi tudi za kuharske mojstrovine. Paleto BEKO izdelkov sestavljajo inovativne pečice in kuhalne plošče, ki s svojimi naprednimi funkcijami omogočajo popolno kuharsko izkušnjo.

Med vgradnimi pečicami izstopajo modeli, ki poleg izjemne prostornosti ponujajo peko s pomočjo pare, 3D peko, prednaložene recepte ali dodatek za peko okusnega krompirčka za zdravo in okusno pripravo jedi po vzoru priznanih kuharskih velemojstrov. S svojimi kuhalnimi ploščami Beko predstavlja kuhanje po vaši meri, saj inovativna tehnologija IndyFlex omogoča prilagoditev prostora in površino kuhališča.

Kuhanje-članek-1

Kuhalni aparati so srce kuhinje

Profesionalna peka s paro
Profesionalni kuharji vedo, da peka s paro pomeni boljši okus in privlačnejši videz hrane. Funkcija SteamAid zagotavlja ohranjanje vitaminov, hranljivih snovi in naravne arome živil ter tako povečuje kakovost pripravljenih jedi. Para je nepogrešljiva pri peki mesa in rib, saj ohranja sokove ter zmanjšuje vsebnost maščob, poleg tega pa je odlična tudi za ustvarjanje hrustljave skorje pri pecivih in peki kruha.

Specialist za velike pojedine
BEKO pečice odlikuje izjemna prostornost. Najprostornejša pečica s šestimi nivoji in 75 litrsko prostornino je na primer dovolj velika za peko kar 100 piškotov naenkrat. Pečica bo kos vsaki nalogi, saj hitro odmrzovanje ali segrevanje, peka treh različnih jedi naenkrat brez mešanja vonjav, uporaba žara na dveh nivojih ali enakomerna peka velikega purana zagotavljajo pripravo velike pojedine za celo družino in prijatelje.

OIM25901X-članek

Vgradna pečica Beko OIM25901X

Kuharski mojster BEKO InnovaChef
Brez ideje za kosilo? Prepustite se kuharskemu mojstru BEKO! Priprava jedi s pečico BEKO InnovaChef je preprosta tudi za manj vešče kuhanja. Ponuja kar 82 prednaloženih receptov in potrebuje le nekaj vaše asistence. BEKO InnovaChef na barvnem zaslonu LCD prikaže vse potrebne podatke, od sestavin do postopka peke, temperature in časa priprave. Vi samo izberete jed, ki jo želite, pripravite sestavine in sledite preprostim navodilom po posameznih korakih, kar vam pričara edinstveno kuharsko izkušnjo. Prek USB ključka lahko naložite dodatne recepte ali fotografije svojih najdražjih.

 

 

HomeFritte

Dodatek za peko krompirčka – HomeFritte™

Uživajte v zdravem krompirčku
Ni ga čez slasten francoski krompirček, zlato zapečen in hrustljav. A doma pripravljen ocvrt krompirček je lahko premasten in ne tako zelo hrustljav kot v restavraciji. Zahvaljujoč pečici BEKO s kompletom HomeFritte™ lahko pripravite zdrav krompirček z zelo majhno količino olja. Funkcija z vrtenjem omogoča pripravo jedi s kar 13-krat manjšo količino olja. Seveda lahko na takšen zdrav način pripravimo še marsikatero slastno jed, tudi pokovko za večere ob dobrih filmih.

 

 

HII68600PTX---članek

Kuhalna plošča Beko HII68600PTX

Kuhalna plošča po vaši meri
S svojimi kuhalnimi ploščami Beko predstavlja kuhanje po vaši meri, saj inovativna tehnologija IndyFlex omogoča prilagoditev prostora in površino kuhališča. Tako lahko osem samostojnih in neodvisnih kuhalnih con upravljamo preko prefinjenega zaslona. Vsako od njih nadziramo ločeno, lahko pa jih združimo v veliko enotno kuhalno cono, primerno za tisti veliki lonec, kjer lahko za druščino pripravite slastne školjke ali dišečo enolončnico.

 

 

Komentarji