Beko Blog
Nasveti

Beko sKuha kar na golf igrišču

Napisal: Tomaž Zajšek - 22. 6. 2015

Beko je nov recept za slastne perutničke in domačo žar omako posnel kar na idilični lokaciji golf igrišča Evergreen na Smledniku. Kot zagotovo že veste, je prvi kuharski obraz Beko Slovenija sam Anže Gombač, priznani slovenski kuhar in gastronom, ki je tokrat pripravil novo poslastico.

Anze_3

S snemalno ekipo smo na sončen dan, neposredno pod vznožjem kamniških očakov, postavili čudovito zunanjo kuhinjo. Masivna kuhalna enota z vgradno pečico in kuhalno ploščo se zaradi narave lesa izvrstno poda v zunanje okolje. Ob njo smo v njegov naravni habitat postavili še ameriški hladilnik Beko, ga napolnili in pričeli s kuho.

Anze_2

Anže je urno vihtel kozice, kuhalnico in začimbe stresal v stilu največjih svetovnih mojstrov. Meso je spreminjalo barvo, se vrtelo, za trenutek se nam je zazdelo celo, da v Beko pečici s funkcijo HomeFritte, dobesedno uživa. No, za nas zagotovo lahko potrdim, da smo.

Snemanje smo zaključili v dobrih petih urah in v le nekaj sekundah pospravili vse dobrote, ki jih je pripravil Anže. Ampak ne skrbite. Popolnoma enako pojedino, si lahko pripravite tudi doma. Le recept si oglejte: https://www.youtube.com/watch?v=abFgLErYk7o

Dober tek.

Komentarji