Beko Blog
Bivanje in dom

Beko Superia – super junaki nove generacije

Napisal: Tomaž Zajšek - 30. 9. 2014

BEKO, najhitreje rastoča znamka bele tehnike v Evropi, je z mislijo na potrebe sodobne generacije zasnoval linijo pralnih in sušilnih strojev BEKO SUPERIA. Navdahnjena s strani narave in oblikovana za nego, linija SUPERIA zagotavlja najbolj učinkovit način pranja. V skladu s filozofijo znamke prinaša pametne rešitve v vsak dom – združuje nove tehnologije pranja ter sušenja perila, vse to skupaj z dovršenim dizajnom in mislijo na okolje. Pralni stroji SUPERIA zahvaljujoč naprednim motorjem zagotavlja manjšo porabo energije, tišje delovanje in daljšo življenjsko dobo pralnega stroja. Z inovativnimi tehnologijami in programi pranja kot je CoolHygene za pranje na 20°C pa SUPERIA izjemno nežno in učinkovito neguje najbolj občutljiva oblačila, tudi otroška.

Superia---članek

Funkcionalen dizajn za vsak dom
Današnja generacija ne sklepa kompromisov na račun kakovosti, tehnologije in okolja, predvsem pa ne na račun dovršenega dizajna. To je pametna generacija. In to je BEKO, ki s svojimi super junaki SUPERIA, predstavlja funkcionalen dizajn za vsak dom. Novo linijo pralnih in sušilnih strojev odlikujejo elegantne linije in napredni prikazovalniki, že na prvi pogled pa pozornost pritegnejo velika vrata z zunanjim premerom kar 50 cm. Na voljo so tudi steklena vrata za še večjo higieno pri pranju perila. Za še bolj tiho delovanje, brez tresljajev pa poskrbi stranska stena pralnega stroja v obliki črke S.

 

Inovacije za dolgo življenje pralnega stroja in perila
BEKO SUPERIA v vsak dom prinaša številne inovativne tehnologije za enostavnejše življenje. S 5 letno garancijo na delovanje pralnega stroja in kar 10 letno garancijo na Invertni ProSmart motor, prav vsi junaki nove linije BEKO SUPERIA zagotavljajo brezskrbnost in brezhibno delovanje. Za to poskrbita ProSmart invertni motor, ki je na voljo pri 6 do 8 kg bobnih in Prosmart Drive motor, na voljo pri 10 in 11 kg bobnih. Inovativna tehnologija podaljša življenje pralnega stroja, poleg tega pa manjšo porabo energije za 50 % in kar trikrat tišje delovanje od običajnega motorja, kar omogoča tudi pranje ponoči, brez slabe volje sosedov.

Nežni tudi do najbolj občutljivega perila
Zaradi razgibanega življenjskega sloga veliko ljudi nosi različne vrste oblačil, zato je težko zadovoljiti vse potrebe za čiščenje perila. V ta namen je BEKO razvil različne inovativne rešitve. Tehnologija AquaMotion 8 s pomočjo motorja ProSmart Drive opravlja kombinacijo različnih smeri gibanja bobna. To omogočajo nežno ravnanje z vsemi vrstami oblačil, kar zagotavlja najvišjo zaščito in nego tkanin ter odlične pralne rezultate. Da oblačila kljub pogostemu pranju ostanejo kot nova poskrbi tudi nova tehnologija AquaWave, ki s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti oblačila pred obrabo.

Tudi volnenih oblačil z linijo BEKO SUPERIA ni več treba prati ročno. Program WoolCare natančno odmerja količino vode in nadzira gibanje bobna. Volnena oblačila se tako nežno obračajo v bobnu tekom celotnega cikla pranja in ostanejo kot nova. Program je odobren tudi s strani Woolmark® .

Superi-rose-blog

Z mislijo na najmlajše
BEKO SUPERIA je strokovnjak za higieno otroških oblačil. Program Baby Care je zasnovan tako, da ima sklenjen cikel pranja in izpiranja, kar omogoča odstranjevanje ostankov detergenta. Višja temperatura pranja uniči bakterije in odstrani trdovratne madeže, program pa zagotavlja optimalno pranje otroških oblačil ali oblačil oseb, ki trpijo za kožnimi alergijami.

Za najbolj občutljiva oblačila, tudi otroška, poskrbi program CoolHygiene 20 °C. Odslej ni treba več skrbeti, da bi se oblačila s pogostim pranjem obrabila. Posebej zasnovan program za higieno pri nižjih temperaturah poskrbi, da je perilo higiensko čisto tudi pri temperaturi 20 °C. Poleg tega pa z uporabo programa CoolHygiene 20 °C prihranimo kar 75 % energije, zaščita oblačil pa se poveča za kar 45 %.

Varčni z energijo in detergenti
Pralni in sušilni stroji BEKO SUPERIA so med najbolj varčnimi na tržišču. Spadajo v razred A+++ -50 % in A++, kar prinaša velike prihranke z energijo in vodo. Z inovativnimi rešitvami kot je AquaFusion pa privarčujemo tudi pri detergentih. Pralni stroji, brez vgrajenega sistema za varčevanje z detergentom, med postopkom pranja izgubijo skoraj 25 odstotkov detergenta. Zahvaljujoč novi tehnologiji AquaFusion pa se pri BEKO SUPERIA liniji odstotek izgube zmanjša in tako pomaga prihraniti do 10 kg detergenta letno.

Komentarji