Beko Blog
Bivanje in dom

Za vedno se znebite neprijetnih vonjav

Napisal: Tomaž Zajšek - 1. 8. 2017

Zagotovo ste se kdaj znašli v situaciji, ko je bil vaš pomivalni stroj napolnjen le do polovice ali celo manj, iz njega pa so se širile neprijetne vonjave. Vzrokov je lahko več, predstavljamo pa vam rešitev, ki zagotavlja popolno svežino vašega doma.

Neprijeten vonj, ki se širi ob odpiranju vrat pomivalnega stroja, vas lahko spravi v zadrego, še posebej, če se na vratih vašega doma pojavijo nenapovedani obiski, moteče pa je seveda predvsem za vas same, saj se vonj iz kuhinje lahko razširi tudi po ostalih prostorih stanovanja. Različni osvežilci zraka, sicer lahko olajšajo premagovati neprijetne vonjave, vendar vzrokov ne odpravijo.

Clanek_IonGuard_2

Do nastanka neprijetnih vonjav največkrat pride zaradi ostankov hrane na posodi in pomij, ki jih pomivalni stroj ni odplaknil. Pogost vzrok so lahko tudi ostanki vodnega kamna, usedline, ki zamašijo filter, ali stoječa klorirana voda na dnu pomivalnega stroja. Res je, da s pomočjo skrbne nege nastanek neprijetnih vonjav v veliki meri lahko odpravite kar sami, vendar pomanjkanje časa in hiter življenjski tempo narekujeta moderne pristope tudi pri reševanju to vrstnih neprijetnosti.

Pri Beku smo v skrbi za vaše in dobro počutje vaših najbližjih poskrbeli, da se bodo tegobe zaradi širjenja neprijetnih vonjav iz pomivalnega stroja končale, v vašem domu pa bo spet zavel prijeten vonj.

7601483942_DIN29331

Vgradni pomivalni stroj Beko DIN39431 s tehnolohijo “IonGuard”

Vgradni pomivalni stroj Beko DIN39431 poleg izjemnih pomivalnih lastnosti in pametnih ter naprednih tehnologij izstopa z novo tehnologijo »IonGuard«. Ta izjemna tehnologija brez uporabe škodljivih plinov in kemikalij odstranjuje in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav, četudi nepomita posoda dalj časa stoji v ne povsem polnem pomivalnem stroju. Odslej bodo skrbi in zadrega glede vonjav pozabljene, v vašem domu pa bo zavel svež veter.

Z uporabo vgradnih in prostostoječih pomivalnih strojev Beko in njihovih pametnih ter inovativnih rešitev, bo opravljanje gospodinjskih opravil veliko bolj preprosto, vaša posoda pa čista in sijoča.

 

 

 

 

 

 

 

Komentarji