Beko Blog
Nasveti

Everfresh+: 30 dni svežega sadja in zelenjave

Napisal: Tomaž Zajšek - 3. 8. 2015

Hladilniki Beko s predalom Everfresh+ so več kot idealen partner v dolgem in vročem poletju, saj omogočajo uživanje vedno svežih živil, ki jih od zdaj naprej lahko kupite tudi na zalogo.

Everfresh_blog_2

Smo v poletnih mesecih, vroče vreme in žgoče sonce pa kljub svojemu pozitivnemu vzdušju, ki ga prinašata, nista vedno prinašalca dobre volje.

Včasih se soncu celo izogibamo, da bi lahko uživali v radostih tega letnega časa. Da bi se lažje soočili z vročim vremenom, moramo biti pozorni tudi na to, kaj jemo. Na splošno vam v poletnem času ne priporočamo obilnih obrokov, vse jedi pa naj bodo pripravljene sveže! Navsezadnje je najboljši način za zagotavljanje zadostne količine vode, mineralov in potrebnih vitaminov v telesu uživanje zadostnih količin sveže zelenjave in sadja.

SnipImage

V poletnem času pa je to oteženo, saj visoka vročina in slabi pogoji za shranjevanje močno pospešijo proces staranja svežih živil, saj znatno vplivajo na kakovost pripravljene hrane. Najbolj izpostavljeni so otroci, starejše osebe, kronični bolniki in nosečnice, pri katerih moramo biti v skrbi za zdravje še posebej pozorni. Praviloma velja, da v poletnih mesecih sadja in zelenjave ne kupujemo na zalogo, te časi pa bodo z novo Beko tehnologijo, ki ponuja pametne tehnologije in rešitve za ohranjanje svežine hrane, kaj hitro minili.

Pri Beku smo za novo linijo izbranih hladilnikov razvili predal Everfresh+, ki je izdelan z namenom dolgotrajnega ohranjanja svežine sadja in zelenjave. Ta predelek, v primerjavi z običajnimi hladilniki, s svojo edinstveno obliko predala in pomočjo posebne zasnove prezračevanja ter natančnega prilagajanja vlažnosti pripomore, da se »kondenzacija« zelene zelenjave zmanjša, kar podaljša svežino in življenjsko dobo shranjenim živilom do 3-krat dlje. V primerjavi s prejšnjimi modeli se življenjska doba zelenjave podaljša do 60 %. Medtem, ko so prejšnji modeli omogočali 12 dnevno hrambo, modeli z novo tehnologijo zagotavljajo hrambo sadja in zelenjave kar do 30 dni.

bekoblog_everfresh (002)

Hladilniki Beko s predalom Everfresh+ so več kot idealen partner v dolgem in vročem poletju, saj omogočajo uživanje vedno svežih živil, ki jih od zdaj naprej lahko kupite tudi na zalogo. Zdaj ni več izgovora, da v poletnem času ni mogoče uživati sveže zelenjave ali sadja, saj predal Eerfresf+ predal ohranja sadje in zelenjavo svežo mesec dni*.

*Testirano s strani SGS

Komentarji