Beko Blog
Bivanje in dom

Funkcija odstranjevanja dlak hišnih ljubljenčkov

Napisal: Darja Medič - 7. 3. 2019

Vsi lastniki hišnih ljubljenčkov se najbrž strinjate, da nam mali kosmatinci v življenje in dom prinesejo toliko veselja, zabavnih trenutkov in celo goro svojih odpadlih dlak.

Naj gre za mačke ali pse ali pa nenazadnje tudi hrčke in morske prašičke, interakcija z njimi nam vedno že podzavestno sproža potrebo, da si z roko očistimo dlake, ki so jih pustili na naših oblačilih in oblazinjenem pohištvu.

Ker je dlake hišnih ljubljenčkov izjemno težko odstraniti z oblačil med običajnimi cikli pranja, je Beko v ta namen razvil dodatno funkcijo, ki jo lahko vklopite pred pranjem in zagotavlja odlično odstranjevanje dlak z vaših oblačil ali pa s prevlek, blazin in ležišč, ki jih uporablja vaš hišni ljubljenček.

Funkcija je na voljo v nekaterih pralnih strojih Beko – posebej izpostavljamo pralni stroj WTV8744XD, ki ima poleg funkcije za  odstranjevanje dlak tudi tehnologijo samodejnega doziranja detergenta AutoDosing. V pralnem stroju WTV8636XS pa vas bo poleg funkcije razveselil tudi dodatna aplikacija HomeWhiz, s katero lahko sami dodajate dodatne cikle pranja.

Kako deluje funkcija odstranjevanja dlak hišnih ljubljenčkov?

S funkcijo odstranjevanja dlak hišnih ljubljenčkov se izbranemu programu pranja doda dodaten cikel predpranja in še dodatni cikli izpiranja po tem, ko se konča izbran program. S pomočjo dodatnega cikla centrifuge in izpiranja. Z dodajanjem več vode pri izpiranju, se bodo z vašega perila in tekstilnih dodatkov odstranile tudi najbolj trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov.  

Odmislite nevšečnosti, ki jih povzročajo dlake hišnih ljubljenčkov in poskrbite za brezhiben videz vaših oblačil in hišnih dodatkov.