Beko Blog
Bivanje in dom

Hibridni sušilni stroj Beko s tehnologijo RapiDry – najboljši med prvaki

Napisal: Tomaž Zajšek - 26. 2. 2019

Nove tehnologije in njihov neprestani razvoj prinašajo obilo novosti in pametnih rešitev, ki nam lajšajo gospodinjska opravila in močno skrajšajo njihove postopke.

Tako me je popolnoma navdušila nova tehnologija sušenja perila, ki so jo naši strokovnjaki pri Beku razvili z namenom, da bi vam olajšali delo in predvsem, da bi vaše perilo bilo posušeno v najkrajšem možnem času. Tehnologija se imenuje RapiDry, več o njej pa v nadaljevanju.

Prepričan sem, da se vam je že velikokrat zgodilo, da ste dobili nenadno in nepričakovano povabilo na poslovni sestanek, gledališče, kino ali zabavo, vaš najljubši kos oblačila pa je v košu za umazano perilo še vedno čakal na pranje. Verjamem, da ste pomislili na to, da bi oblačilo oprali in posušili v doglednem času in pravočasno, vendar ste to misel popolnoma upravičeno tudi hitro opustili.

moški v časovni stiski zaradi nepravočasno posušenega perila

Tehnologija RapiDry omogoča hitrostno sušenje perila in vam pomaga pri vaši točnosti

Z novim hibridnim sušilni strojem Beko DH8544RX pa so takšne, nenapovedane in na prvi pogled neizvedljive akcije postale popolnoma izvedljive. Sušilni stroj v sebi skriva izjemno moč sušenja in pomembno novost, ki ga dela drugačnega od ostalih blagovnih znamk in je trenutno edini svoje vrste na našem trgu.

 

Tehnologija RapiDry sušilni stroj Beko

Tehnologija RapiDry v hibridnem sušilnem stroju Beko

Običajni sušilni stroji s toplotno črpalko ne vsebujejo grelca, zato je čas sušenja posledično daljši. Izjemna novost našega junaka se skriva v že omenjeni tehnologiji RapiDry, ki s pomočjo posebnega grelca, toplotne črpalke in ProSmart invertnega motorja zagotavlja učinkovito in zelo hitro sušenje. Poseben program, ki uporablja grelec, zagotavlja, da bo en kilogram perila (5 srajc) popolnoma suhih v zgolj v 23 minutah, povprečni čas sušenja osmih kilogramov perila pa se skrajša iz 150 na 115 minut!

 

Sušilni hibridni stroj Beko RapiDry

Hibridni sušilni stroj Beko v beli barvi

 

 

 

Sušilni stroj se po zunanjem izgledu in svojem dizajnu popolnoma ujema in dopolnjuje s pralnim strojem Beko Wtv8744XD, ki v sebi prav tako skriva posebno tehnologijo, in sicer samodejno doziranje detergenta – AutoDosing, ki sem jo predstavil že v enem od prejšnjih člankov.

 

 

Sušilni stroj vsebuje tudi 16 izjemnih programov sušenja, s pomočjo katerih je vaše perilo dobilo novega zaveznika:

Program za volno (WoolMark) – popolna nega vaših volnenih oblačil.

Program za športna oblačila – vaša športna oblačila bodo vedno pripravljena za športno rekreacijo

Program za nego otroških oblačil (BabyProtect) – proti alergijski program poskrbi za vrhunsko higieno perila

Tihi Program (nočni program) – kljub sušenju perila bodo vaše noči mirne, jutra pa slajša, saj bo vaša najljubša majica pripravljena, da jo oblečete

Program za posteljnino – s pomočjo mehke in dišeče posteljnine bodo vaše posteljne vragolije končno lahko prišle do izraza. Noči bodo pestre, spanec pa spokojno miren.

Program za srajce – vaše najljubše srajce bodo vedno izgledale kot nove

Program za občutljivo perilo – nežen cikel sušenja poskrbi za dolgo življenjsko dobo vaših občutljivih oblačil

 

Zakaj sta me oba stroja navdušila?

Ob hitrem življenjskem tempu in nenehnemu prilagajanju napornemu in spreminjajočemu se urniku, mi pametne rešitve s strani Beka prihranijo ogromno časa in me velikokrat rešujejo iz zagat. S pomočjo pralnega stroja Beko WTV8744XD in njegovim hitrim, 14 minutnim programom in hitrim, 23 minutnim programom sušilnega stroja Beko DH8544RX sta moji najljubši srajci in majica oprani in posušeni v dobre pol ure, kar mi kot človeku z zelo pestrim in razgibanim urnikom predstavlja veliko prednost in udobje. Navsezadnje, čas je denar pravi pregovor, jaz pa dodajam le, da se nakup sušilnega stroja Beko s tehnologijo RapiDry vsekakor izplača.

hibridni sušilni in pralni stroj Beko RapiDry

Sušilni in prali stroj Beko se po svojem designu popolnoma ujemata

 

 

Komentarji