Beko Blog
Lifestyle

Jej kot tvoj junak

Napisal: Tomaž Zajšek - 12. 12. 2017

Pri Beku nenehno stremimo k napredku in razvoju novih tehnologij, ki vam lajšajo vsakdan ter skrbijo za ohranjanje vaših živil, okusno pripravo jedi in vzdrževanje vaših oblačil na kar najvišji ravni.

Z našim znanjem in razvojem inovativnih ter pametnih tehnologij razvijamo izredno napredne, zmogljive in kvalitetne gospodinjske aparate, pri tem pa seveda mislimo na vas, naše zveste uporabnike. Popolnoma se zavedamo, da lahko kljub zahtevnemu in hitremu življenjskemu tempu z uporabo pametnih naprav pridobimo čas, ki smo ga nekoč zapravljali za neskončno dolga gospodinjska opravila. Z načinom našega sodobnega bivanja in hitro spreminjajočega se življenjskega stila, pa lahko kaj hitro pozabimo na kvaliteto in pomen naše prehrane. Pri tem pa moramo biti predvsem pozorni na naše najmlajše junake, da v obilici vsega ne bodo prikrajšani za zdrav način prehranjevanja. Statistični podatki namreč kažejo, da naši otroci iz leta v leto jedo slabšo hrano; manj sveže zelenjave, sadja in rib ter preveč maščob in sladkorjev.

 

Namen naše pobude »Jej kot tvoj junak« je, da bi k zdravemu načinu prehranjevanja pritegnili kar največje število otrok in s tem staršem pomagali, da bi njihovi otroci rajše jedli bolj zdravo hrano – verjamemo, da nam bo to uspelo tudi z junaki, ki so zgled marsikateremu otroku. Tako si želimo, da bodo junaki FC Barcelona tudi vam pomagali, da boste vaše male nadobudneže lažje prepričali, da raje pojejo brokoli kot krompirček, saj bi to naredil tudi njihovi junaki kot soLionel Messi, Pique, Rakitić, Ter Stegen in ostali.

Z našimi vrhunskimi tehnologijami v gospodinjskih napravah in malimi gospodinjskimi aparati Beko pa vam pomagamo pri zdravem načinu priprave jedi in tako s ponosom podpiramo zdrav način prehranjevanja vaše celotne družine.

Komentarji