Beko Blog
FC Barcelona

Leo Messi nastopil v novem oglasu za Beko

Napisal: Tomaž Zajšek - 15. 4. 2015

Zvezdnik FC Barcelona Leo Messi je v soju žarometov tudi izven nogometnih zelenic. Zvezdnik je namreč nastopil v oglasu za blagovno znamko Beko, ki je lanskega julija postala ponosni sponzor FC Barcelona.

V oglasu, ki je bil posnet pred štirimi tedni nastopajo tudi njegovi klubski kolegi Luis Suarez, Andrés Iniesta in Neymar Jr., ter prikazuje igralce v drugačnih situacijah, kot smo jih sicer vajeni.

Oglas je bil namenoma posnet v času priprav na zelo pomembno in težko pričakovano tekmo El Clasica, saj je tovrstna sprostitev za igralce izjemnega pomena. FC Barcelona se bo 22. 3. 2015 pomerila s svojim večnim tekmecem Real Madrid CF in veseli smo, da vam lahko ponudimo ogled dogajanja v zakulisju snemanja.

Največji mehiški val na svetu

Beko in FC Barcelona sta združila moči v želji, da bi nedeljska tekma postala del svetovnega nogometnega slavja in v ta namen pripravila pobudo za izvedbo največjega mehiškega vala v zgodovini nogometa. Tej edinstveni zgodovinski priložnosti se lahko pridružite tudi vi, zato obiščite spletno stran Beko globalni mehiški val in se s svojim sodelovanjem pridružite tisočim navijačem, s katerimi se boste poleg samega sodelovanja potegovali tudi za izjemne nagrade. Vsi sodelujoči boste vključeni v žrebanje, ki bo 3 srečne nagrajence odpeljalo na 3-dnevno doživetje Barcelone za 2 osebi, s pripadajočimi letalskimi kartami, hotelom, obiskom stadiona Camp Nou, ogledom mesta in vstopnicami za ogled domače tekme; FC Barcelona – Real Sociedad. Žreb bo določil tudi 10 prejemnikov podpisanih domačih majic FC Barcelona.

Globalni sponzor FC Barcelona in Beko sta lanskega junija podpisala pogodbo o partnerstvu, s katero je eno izmed najhitreje rastočih blagovnih znamk na svetu postalo globalni sponzor kluba za naslednja 4 leta. S tem sporazumom se je na rokavih športnih dresov prve ekipe nogometnega moštva ponosno pojavil novi logotip Beko. S tem je Beko postal prva blagovna znamka, katere logotip bo za čas sodelovanja stalno krasil rokave športnih majic tega športnega velikana.

Komentarji