Beko Blog
Bivanje in dom

Moč vakuuma – za preprosto popoln smoothie

Napisal: Tinkara Kern - 2. 2. 2021

Prvi mesec v novem letu je mimo in mnogi smo že pozabili na svoje novoletne zaobljube. Nekateri smo se preveč osredotočali na delo, spet drugi na družino, le malo pa jih je ostalo zvestih sebi in svojim zastavljenim ciljem. Ker je ena izmed najpogostejših novoletnih zaobljub ravno izboljšanje prehranskih navad, smo se odločili, da vam pomagamo na poti do njene uresničitve.

Moč vakuumskega blenderja

Predstavljamo vam čisto novi vakuumski blender Beko TBV8104BXki uživanje zdrave in visoko hranilne hrane naredi povsem preprosto! Od drugih blenderjev se loči po svoji tehnologiji vakuumiranja, ki pred začetkom mešanja iz posode odstrani zrak. Na ta način se prepreči oksidacija živil, v vaših smoothijih in omakah pa se ohrani več hranilnih snovi in vitaminov. 

Zdaj boste lahko ob vsakem zelenjavno-sadnem pripravku prepričani, da se med procesom priprave ni izgubilo tisto, zaradi česar obrok sploh pripravljate – torej prvotna hranilnost živil. Še boljše pa je, da vsebnost hranilnih snovi in vitaminov zaradi vakuumsko zaprte posode ostaja izredno visoka tudi po pripravi živil. Vaš najljubši smoothie lahko zato brez skrbi pustite v hladilniku tudi čez noč in bo zjutraj še vedno prežet s svežino. Naravnost izvrstno!

Prepričani smo, da vas bo tako premišljeno zasnovan vakuumski blender popolnoma navdušil nad uživanjem zelenjave in svežega sadja. Poleg tega, da ohranja svežino in hranilnost živil, se namreč odlikuje tudi po ohranjanju povsem naravnega okusa.

Beko vakuumski blender lahko postane motivacija za redno uživanje zdravih in svežih obrokov pri prav vseh družinskih članih, tudi tistih najmlajših. Smoothiji, pripravljeni s pomočjo inovativne tehnologije vakuuma, namreč teknejo prav vsakomur! Odlikuje jih konsistentna struktura, ki se ohranja tudi dolgo po sami pripravi napitka. Že na prvi pogled bodo prepričali tudi tiste najbolj uporniške člane družine, saj živila v njih ostanejo prav tako živih barv, kot so bila pred pripravo.

 

 

Kot smo lahko spoznali, je priprava zdravih in izjemno okusnih obrokov z Beko vakuumskim blenderjem izredno priročna. Je pa tudi enostavna. Gotovo se vsi še živo spomnimo tegob, ko smo se končno odločili za pripravo zdravega smoothija, za tem pa smo morali kot za kazen še umiti naš blender na roke, čeprav je bil po vsakem merilu prevelik za naš umivalnik. Seveda smo se zaradi takšne negativne izkušnje še redkokdaj odločili za pripravo zdravega napitka.

Lahko vam zagotovimo, da novi Beko vakuumski blender ne bo povzročal tovrstnih težav. Odlikuje ga namreč program za samodejno čiščenje, ki le s pritiskom na gumb odpravi vse umazanije iz blenderja, vi pa medtem lahko mirno spijete vaš sadni pripravek. Naj bo zdravo tudi enostavno!