Beko Blog
Bivanje in dom

Naj bo parna kopel družabni dogodek za vaša oblačila

Napisal: Tinkara Kern - 10. 5. 2021

Ko vam omenimo velnes oddih, dopust v toplicah, dan za razvajanje, kam odplavajo vaše misli? Do prijetne sproščene kopeli, do brezskrbnih dni in trenutkov, namenjenih vašemu dobremu počutju? Želimo si, da bi lahko večkrat uživali na takšnih odmorih – a prepričani smo, da bi si takšnega razvajanja želela tudi vaša oblačila, če bi le lahko spregovorila …

A o velnes oddihu za svoje zveste obiskovalce so dolgo časa sanjali tudi pralni stroji Beko. Sanjali so, da bi pozitivne učinke parne kopeli ponudili svojim »pralnim gostom«, ne glede na barvo, velikost, priljubljenost … Sanjali so, da bi jim omogočili pravi družabni dogodek, jim skozi sproščeno druženje povrnili prvotni sijaj, lepšo kožo, če želite. In sanjali so tako dolgo, da so sanje postale resničnost! Tako so nastali pralni stroji Beko, obogateni s tehnologijo SteamCure.

 

Sijoča, mehka, lahkotna, na videz kot nova? Takšna so le oblačila oprana s tehnologijo SteamCure. Ne bodite zavistni, privoščite tu vi le najboljše svojim oblačilom in jim ob vsakem pranju zaželite sproščen oddih.

Oblačila so spregovorila

Zgodovina pozitivnih učinkov savne oziroma (parne) kopeli sega vse do starih Egipčanov, za popularizacijo savnanja pa se lahko zahvalimo predvsem Fincem. Velnes turizem je izredno priljubljen tudi pri nas, omogočen pa predvsem zaradi naravnih danosti termalnih in mineralnih vrelcev, ki nam predstavljajo priljubljeno obliko sprostitve in razvedrila. Tako, kot se mi veselimo velnes oddiha, bi se ga veselila tudi vaša oblačila, če bi lahko spregovorila. A za takšno razvajanje vaša oblačila ne potrebujejo rezervacije v najbližjem velnes centru, temveč le druženje v pralnem stroju Beko, ki smo ga obogatili s tehnologijo SteamCure. Neizprosna do madežev in bakterij, prijazna do gub, izredno neusmiljena do neprijetnih vonjav, a najboljša prijateljica za na dotik lahka in mehka oblačila – vse to je para najnovejše tehnologije SteamCure.

Najstarejša oblika čiščenja prisotna v Beko pralnih strojih

Kljub temu, da je para na Zemlji prisotna v vulkanih in gejzirjih, smo šele v sodobnem času spoznali, da je para naravno in okolju prijazno čistilo. V kombinaciji z visoko temperaturo postane nesporna zmagovalka nad trdovratnimi madeži in bakterijami – brez uporabe agresivnih čistil. Ne glede na to, da je para že dolgo prisotna v gospodinjskih pripomočkih, pa so neverjetne sposobnosti pare zdaj na voljo tudi v seriji pralnih strojev Beko. Parna kopel je prijazna do vodnih virov, pa tudi do vaše denarnice, saj je poraba vode pri pranju s paro izredno majhna, skoraj zanemarljiva.

 

Pralni stroj Beko s tehnologijo Steam Cure

Prijazna zdravju, prijazna oblačilom

Enako, kot nam je pomembno, kakšno hrano zauživamo, nam je pomembno tudi, kako smo videti. Vsi se želimo počutiti kar najboljše v svoji koži – a enako pomembno je tudi, v kaj oblečemo svojo kožo. Okusi oblačenja pa pri tem ne igrajo prav nobene vloge. Pomembno je, na kakšen način negujemo in vzdržujemo svoja oblačila. Prepričani smo, da enako dobro, kot boste poskrbeli za perilo, enako dobro bo perilo poskrbelo za vas! Naj bo vaša druga koža lahkotna, prijetna in bleščeče čista.

 

 

Savna za ljudi, SteamCure za oblačila

Mogočne prednosti tehnologije SteamCure so pravo razkošje za vaše perilo. Para je do tkanine izjemno nežna, a hkrati prodre globoko v tkanino in jo temeljito očisti, kar boste opazili predvsem na maščobnih madežih, hkrati pa na okolju prijazen način uničuje bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave na oblačilih. Para, ki se dviguje izpod bobna pred pranjem, zmehča umazanijo in madeže za lažje odstranjevanje, para, ki se sprošča ob koncu pranja, pa oblačila zmehča in posledično zmanjša število gub na oblačilih za lažje likanje tistih oblačil, ki bi to še potrebovala. Čudežna moč pare v Bekovih pralnih strojih se odraža v izgledu vaših oblačil – vam pa prihrani dragoceni čas, ki bi ga sicer namenili vzdrževanju in ohranjanju videza vam ljubih oblek.

Preverite serijo pralnih strojev Beko, ki izkoriščajo paro za lažje odstranjevanje madežev s pomočjo
tehnologije SteamCure. Privoščite oddih tudi svojim oblačilom, hvaležna vam bodo.

Pralni stroj Beko s tehnologijo Steam Cure