Beko Blog
Bivanje in dom

Naj nežna para poskrbi za vašo posodo

Napisal: Tomaž Zajšek - 29. 5. 2015

Se pripravljate na zabavo, ki ste jo organizirali za številne prijatelje in pripravljate gostijo, kot je že dolgo niso bili deležni. Poskrbeli ste za vse in ni vam ušla niti najmanjša podrobnost. Le še kozarce pripravite in zabava se lahko začne!

Nemalokrat se v takšnih primerih namreč zgodi, da boste zadnji hip opazili bele progaste madeže in ostanke vodnih kapljic na izbranih kozarcih in porcelanu, prvi gostje pa so že vstopili. Med bučnim pozdravljanjem v naglici s krpo brišete madeže s kozarcev in upate, da gostje niso opazili vaše zadrege.

Steamgloss_clanek_3

Tehnologija SteamGloss poskrbi za sijoče in bleščeče kozarce ter porcelan

Ti beli madeži sicer niso umazanija, vendar kljub temu ni prijetno ponuditi, še manj pa piti izvrstnega vina ali sokov iz takšnih kozarcev. Bele lise so največkrat ostanki vodnega kamna z visoko vsebnostjo kalcija in magnezija, ki se nahaja v vodi, nastanejo, pa lahko tudi zaradi nepravilnega delovanja vašega pomivalnega stroja. Če takšne madeže pustimo predolgo neočiščene, ali pač temu ne dajemo veliko pozornosti, jih bomo kasneje še težje očistili. Glede kakovosti svoje vode sicer ne morete veliko storiti, za preprečitev podobnih zagat, pa lahko izberete veliko bolj praktično rešitev.

Steamgloss_fronta_clanek

Tehnologija SteamGloss preprečuje nastanek vodnih madežev na kozarcih in porcelanu

Izbrani modeli vgradnih in prostostoječih pomivalniih strojev Beko so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo »SteamGloss«, ki predstavlja idealnega partnerja v boju z ostanki vodnih madežev. Poleg tega pa ta izjemna funkcija poskrbi za bleščeče čisto posodo. Skrivnost te inovativne tehnologije se skriva v generatorju pare, ki jo med ciklom pomivanja posreduje v notranjost pomivalnega stroja in s pomočjo katere bodo vaši pomiti kozarci za 23 % bolj sijoči in brez ostankov vodnih madežev, vaš nasmeh pa zato veliko bolj sladak.

Tehnologija pomivanja s pomočjo pare se izvrstno obnese tudi pri čiščenju porcelana, saj bo do 30 % bolj sijoč. Tehnologija »SteamGloss« namreč izvrstno preprečuje nastanek vodnih madežev.

Poleg okusnih jedi, vrhunske postrežbe in zabavnega druženja, si vas bodo gostje zapomnili tudi zaradi čiste, sijoče in skrbno negovane posode, ki daje tisti zadnji pečat vsaki, še tako vrhunsko pripravljeni gostiji.

Več o izjemnih lastnostih pomivalnih strojev Beko si lahko preberete tukaj.

Komentarji