Beko Blog
Bivanje in dom

Naj vaša oblačila ponovno zaživijo v svojem polnem sijaju s pomočjo tehnologije Steam Cure!

Napisal: Tinkara Kern - 9. 5. 2021

Sodoben ritem življenja nas pogosto spominja na divjo vožnjo z vrtiljakom, ki nas vsakič znova pozdravi v novo jutro. Zagotovo pa se vsi strinjamo, da je najlepši del dneva tisti, ki ga lahko preživimo v udobju svojega doma, zato si ne smemo dopustiti, da bi se zaradi neštetih (ne)potrebnih gospodinjskih opravil počutili, da se vrtiljak življenja prav nikoli ne (za)ustavi.

Če ste tudi vi med tistimi, ki iščejo rešitve za vsakdanje izzive, ne pozabite, niste sami! Na vrtiljaku življenja smo zbrani prav vsi – na srečo so med njimi tudi inovativni inženirji blagovne znamke Beko, ki so na naše zadovoljstvo in veselje razvili tehnologijo Steam Cure za pralne stroje Beko. Privoščite svojim oblačilom parno kopel in se v njih prav vsak dan počutite, kot da nosite obleko za milijon dolarjev. Perilo, ki se razvaja v parni kopeli Steam Cure, bo tako zagotovo postalo vaše najljubše perilo!

 

 

Lahkotna, mehka, na videz kot nova? Takšna so le oblačila, ki se pustijo razvajati v parni kopeli.

Pravijo, da ni pomembno le tisto, »kar damo vase«, ampak tudi tisto, »kar damo nase«. Ker smo pri blagovni znamki Beko veliki zagovorniki zdravega življenjskega sloga, iščemo rešitve za izzive vsakdana in možnosti, ki nam bodo nudile več prostega časa za dejavnosti, ki pozitivno vplivajo na telo in duha.

S tem namenom smo razvili inovativno tehnologijo Steam Cure in vašim oblačilom ponudili možnost razvajanja v parni kopeli. Le-ta omogoča, da so oblačila na dotik lahkotna in mehka, tkanina manj zmečkana, perilo pa vedno bleščeče čisto in sveže. Nežna moč pare, ki razvaja vaše perilo, se sprošča ob začetku in na koncu pralnega ciklusa, hkrati pa poskrbi, da oblačilom povrne sijaj in obliko, zaradi katere bodo vaša oblačila vedno izgledala kot nova, ne glede na vrsto tkanine.

 

Pralni stroj Beko s tehnologijo Steam Cure

 

Želite izgledati kot iz škatlice, a hkrati nameniti svoj prosti čas trenutkom, ki štejejo?

Naj pranje perila ne predstavlja še ena izmed duhamornih in mučnih gospodinjskih opravil. Pralni stroj Beko, obogaten s tehnologijo Steam Cure bo poskrbel, da bo pranje perila postalo vaše najljubše opravilo, saj bodo oblačila v parni kopeli na novo oživela, pridobila nov sijaj, po pranju pa se bo razvajanje v parni kopeli odražalo v mehkobi, sijaju in lahkotnosti oblačil, tkanina pa bo občutno manj zmečkana. Z novo tehnologijo bodo najbolj zadovoljni predvsem tisti, ki imajo hiter tempo življenja in ki cenijo inovativne ter praktične rešitve na račun več prostega časa.

Tekma med madeži in tehnologijo Steam Cure? 0:1

Na vašo srečo – Steam Cure vedno zmaga! Para, ki se sprošča ob začetku pralnega ciklusa in se dviguje izpod bobna, preplavi vaša oblačila, zmehča umazanijo in olajša odpravljanje madežev ter ostalih umazanij v kasnejših fazah pranja. Tako bodo oblačila vedno čista in sveža, pa čeprav so v vašem gospodinjstvu tudi malčki, ki radi raziskujejo svet okoli sebe in z veseljem posegajo po prsti, travi in sadežih, ki na oblačilih še kako radi puščajo svoje sledi. Para, ki se sprosti v boben pred začetkom in ob koncu programa, pa oblačila zmehča in posledično zmanjša število gub na oblačilih, ki so nastala med ožemanjem. Na ta način bo tudi likanje oblačil, ki to potrebujejo, izjemno preprosto.

 

 

Izpopolnjeni pralni stroji Beko v koraku z izzivi 21. stoletja

Načrtovanje opravil je izrednega pomena v obdobju tehnoloških napredkov, ki nam narekujejo izredno hiter tempo življenja. Izjema niso niti pralni stroji Beko, ki so stopili v korak s časom in uporabnikom ponudili uporabo aplikacije HomeWizz, ki omogoča upravljanje pralnega stroja prek Bluetooth naprave pametnega telefona ali tablice. S pomočjo aplikacije lahko na daljavo vklopite ali izklopite pralni stroj, uredite opomnike, načrtujete pralni cikel ter upravljate celotno delovanje pralnega stroja.

 

Pralni stroji Beko prav tako omogočajo dodajanje oblačil v času, ko pralni stroj že deluje. Tako je, mislili smo tudi na naše pozabljive glave, ki so preobremenjene z bolj pomembnimi stvarmi, kot je pranje oblačil. A pozabili nismo niti na tiho, učinkovito in varčno delovanje pralnih strojev, kar omogoča tehnologija Pro Smart Inverter Motor, prav z namenom, da se lahko v udobju domačega zavetja sprostite, uživate in se prepustite zvokom iz okolice – in ne centrifugi pralnega stroja.

Varčno, hitro, enostavno, učinkovito. Takšno je pranje perila s pralnimi stroji Beko. Ker si želimo, da se v svoji drugi koži vedno počutite kot v obleki, vredni milijon dolarjev. In kar se zavedamo, da je le najboljše je dovolj dobro za vas.

Pralni stroj Beko s tehnologijo Steam Cure