Beko Blog
Bivanje in dom

Neverjetna lahkost bivanja s klimatsko napravo Beko

Napisal: Tinkara Kern - 19. 8. 2021

Ohladi vas poleti in ogreje pozimi. To je klimatska naprava Beko, ki zagotovi udobje bivanja z lahkotnim, čistim in svežim zrakom.

 

Če ste tudi sami med tistimi, ki o nakupu klimatske naprave razmišljajo šele takrat, ko se pred vročino ne morejo skriti niti v udobju doma, ali ko v hladnih mesecih ne morejo ogreti doma tako hitro, kot bi si želeli, je napočil čas, da postavite svoje dobro počutje in udobje doma na najvišje, prvo mesto. Klimatske naprave Beko so namenjene uporabi v vseh letnih časih in vsakemu posamezniku, ki želi zase in za svojo družino ustvariti najbolj optimalne bivalne pogoje.

Do najprimernejše temperature zraka tudi, ko niste doma

Na eni strani poletna vročina, ki nam povzroča slabo počutje in otežuje dihanje, na drugi pa hladni zimski ter prehodni dnevi, ki nas silijo v iskanje toplih in udobnih oblačil. Vsi si želimo, da je temperatura našega doma v vseh letnih časih kar najbolj optimalna.

Z aplikacijo HomeWhiz boste imeli dostop do uravnavanja temperature doma vedno na dosegu roke. In to tudi takrat, ko niste doma! Še pred prihodom domov lahko kar na svojem mobilnem telefonu poskrbite za primerno temperaturo. Vaš dom bo tako vedno pripravljen na vašo vrnitev s popolno temperaturo za dobro počutje.

Za ohranjanje zdrave navade prezračevanja poskrbi klimatska naprava Beko

Klimatske naprave Beko zagotavljajo enostavno in učinkovito hlajenje ter ogrevanje s preprostim daljinskim upravljanjem, s samodejnim nadzorom temperature in zagonom, z razvlaževalnikom in funkcijo samodejnega čiščenja.

 

Ob svežih jutrih v prehodnih mesecih si pogosto želimo prezračenega doma s svežim in čistim zrakom, a nas lahko zunanje temperature hitro odvrnejo od prezračevanja. Takrat uporabimo tehnologijo Jet Heat, ki prostore hitro in učinkovito segreje ne glede na njihovo velikost. Na ta način boste vedno začutili toplino doma kljub spremenljivim zunanjim temperaturam.

Samodejno ohranjanje primerne temperature za vedno odlično počutje

Tehnologija ZoneFollow omogoča natančen in učinkovit nadzor nad temperaturo v prostoru, saj daljinski upravljalec klimatske naprave prek senzorja zaznava temperaturo v prostoru in samodejno poskrbi za njeno uravnavanje. Tehnologija ZoneFollow je še posebej koristna v mesecih nestanovitnega vremena in posledično tudi nihanja temperature, ko velikokrat niti sami nismo prepričani, kako naj se oblečemo.

Nad vlago in plesnijo s tehnologijo SelfClean+

Spreminjajoče temperature in premalo zračenja pogosto povzročijo vlago in plesen, ki sta škodljivi za naše zdravje in vodita do resnih dihalnih obolenj. Tehnologija SelfClean+ v klimatskih napravah Beko prepreči nastanek škodljivih bakterij in plesni s pomočjo čiščenja zraka ter odstranjevanja vlage in bakterij ter tako zagotovi popolno čistočo in svežino zraka.

Zaupamo v svoje znanje, zato vam nudimo dodatno 70-mesečno jamstvo Beko

Bekovi strokovnjaki in raziskovalci zaupajo v izdelke in njihovo brezhibno delovanje tako močno, da so se odločili, da vam ob nakupu klimatskih naprav Beko poleg 2 let garancije prištejejo še dodatno 70-mesečno jamstvo Beko!

 

 

 

 

Kako do Beko jamstva za brezskrbnih 70 mesecev?

Sila preprosto! Najpozneje 45 dni od dneva nakupa klimatske naprave opravite brezplačno spletno registracijo. Tako si zagotovite kar 70 mesecev jamstva za svojo napravo. Na ta način bosta račun in serijska številka naprave varno shranjena in ju ne boste brezupno iskali, če bi ju potrebovali. Enako velja tudi za morebitne servise, saj bodo imeli strokovnjaki iz Bekove ekipe prek opravljene registracije vpogled v vse podatke za hitro obravnavo morebitne okvare naprave in si bodo na ta način že vnaprej zagotovili morebitne rezervne dele. Če boste želeli, vas bomo lahko tudi obveščali o zmogljivosti vaše naprave, o primerni negi in z vami delili zanimive nasvete za dolgo življenjsko dobo klimatske naprave.