Beko Blog
Bivanje in dom

Operite več perila in privarčujte

Napisal: Tomaž Zajšek - 13. 2. 2015

Zagotovo ste kdaj poizkusili v pralni stroj vstaviti večjo količino velikih kosov perila, pa vam ne glede na to, da ste vešči pranja to nikakor ni uspelo. Morda ste želeli oprati preveč naenkrat ali pa je vaš stari pralni stroj premajhen. Kakorkoli, z devet kilogramskim pralnim strojem Beko se bodo vaše težave spremenile v prijetno izkušnjo.

Pralni stroji Beko združujejo moderen dizajn in najnovejšo tehnologijo in so prilagodljivi vsakemu domu. Devet kilogramski pralni stroj Beko WMY91443LB1 vam poleg izjemne prostornine bobna ponuja pametne rešitve, ki temeljijo na funkcionalnem dizajnu, energetski učinkovitosti in najnovejši tehnologiji.

WMY91443LB1_web_size

Devet kilogramski pralni stroj Beko WMY91443LB1

Učinki globalnega segrevanja so vse bolj vidni, zato je skrajni čas, da smo varčni tudi pri dnevni porabi energije in vode. Beko z enim izmed najbolj energetsko učinkovitih pralnih strojev na tržišču še povečuje svojo zavezanost k okolju. Pralni stroj Beko WMY91443LB1 se ponaša z delovanjem v energijskem razredu A+++, kar pomeni, da boste z njegov uporabo, kljub veliki prostornini bobna, prihranili tako na porabi električne energije in vode, vaše perilo pa deležno popolne in skrbne nege.

Srajce-clanek

Vaše srajce bodo vedno skrbno oprane

Kaj v resnici pomeni zmožnost pranja do 9 kg?
Večje število družinskih članov, večkratna menjava oblačil dnevno, otroci, ki hitro umažejo in polijejo svoja oblačila, hiter življenjski tempo ter nešteto drugih razlogov, ki nas prisilijo v pogosto menjavo oblačil ob različnih priložnostih, prinaša tudi večjo količino perila, ki ga je treba oprati.

V devet kilogramski pralni stroj Beko lahko dejansko vstavite do devet kilogramov suhega perila, kar pomeni, da lahko operete eno samo majico ali pa veliko odejo dvojne velikosti. Bojazen, da bi ob majhni količini vstavljenega perila porabili preveč energije in vode je popolnoma odveč, saj ob manjši količini perila posamezni program zazna težo vstavljenega perila in temu prilagodi količino vode ter čas pranja, s tem pa se posledično zmanjša tudi poraba električne energije.

 V 9 kg pralni stroj Beko lahko vstavite 42 majic, 34 srajc, 12 kavbojk, 13 puloverjev, 34 brisač z roke, 12 kopalnih brisač, 5 kopalnih plaščev, 4 dvojne posteljnine, 5 enoposteljnih odej ali 1 dvojno odejo.

pralni_stroj

Brisace-clanek_2

Z devet kilogramskim pralnim strojem lahko operete kar 12 kopalnih brisač hkrati

Velikosti bobna primerna so tako tudi velika vrata premera 34 cm, skozi katera lahko z lahkoto vstavite zajetno velike kose perila, kot so odeje, kopalni plašči, vzglavniki, posteljnino, zavese in ostale kose oblačil. Devet kilogramski »super junak« iz linije Beko Superia navdušuje s kar šestnajstimi pralnimi programi in štirimi dodatnimi funkcijami, ki poskrbijo za odlično in skrbno nego še tako zahtevnih kosov oblačil.

Seveda se pri veliki količini opranega perila pojavi vprašanje, kako, kje in na kakšen način ga posušiti. V stanovanju lahko hitro zmanjka primernega prostora, poleg tega pa se sveže oprano in mokro perilo lahko navzame neprijetnih vonjav. Primerna rešitev in dopolnitev nege perila je uporaba sušilnega stroja, ki prinaša številne prednosti ter poskrbi za celovito nego vaših najljubših kosov oblačil.

Z uporabo pralnih strojev Beko si boste zagotovili popolno nego svojega perila, poleg tega pa boste s prihrankom energije in vode poskrbeli tudi za ohranjanje našega okolja.

Komentarji