Beko Blog
Nasveti

Ostanite sveži s hladilniki Beko NeoFrost

Napisal: Tomaž Zajšek - 30. 9. 2016

Pravilna prehrana z zdravo in svežo hrano pomembno vpliva na naše zdravje in dobro počutje. Ker pa zaradi številnih obveznosti enostavno zmanjka časa za vsakodnevne nakupe, potrebujemo kakovosten hladilnik, ki nam zagotovi dodaten čas shranjevanja. Beko, eden vodilnih ponudnikov hladilnikov v Evropi, prinaša številne inovativne rešitve in napredne funkcije za pametno shranjevanje živil. Med glavne inovacije hladilnikov Beko spada tehnologija NeoFrost, ki poskrbi za dalj časa svežo hrane, saj zagotavlja 2-krat hitrejše hlajenje z 2-krat več potrebne vlage za boljšo obstojnost živil.

Razmišljajte sveže. Jejte sveže. Živite sveže!
Zdaj že vsi vemo, da na naše zdravje vpliva pravilno prehranjevanje. Zato izbiramo svežo in zdravo hrano. Vendar nam vsakodnevne obveznosti ne omogočajo, da bi svežo hrano lahko kupovali vsak dan. Kar potrebujemo, je samo dodatni čas za shranjevanje. Izdelki znamke Beko s tehnologijo NeoFrost ohranjajo hrano dlje časa svežo in tako zagotavljajo ta dodatni čas.

Naj hrana ostane sveža!
Ko hrana izgubi več kot 20 odstotkov vlage, ni več »sveža«. Dva ločena sistema hlajenja v hladilnikih znamke Beko s tehnologijo NeoFrost zagotavljata optimalni nivo vlage (do 90 odstotkov) v predelu zamrzovalnika. Tehnologija NeoFrost zagotavlja stabilnejše in hitrejše hlajenje tako v predelu zamrzovalnika kot v predelu hladilnika pri energijskem razredu A+.

neofrost_image1

Naj hrana ostane sveža!

Naj v vašem hladilniku zapiha svež zrak!
Poleg ločenega sistema hlajenja, ki preprečuje mešanje vonjev med predelom hladilnika in zamrzovalnika, kakovost zraka znotraj hladilnikov znamke Beko zagotavljajo različne napredne tehnologije. Filter neprijetnih vonjev odstranjuje neprijetne vonje in bakterije iz hladnega zraka, ki kroži znotraj hladilnika. Ionizator z nevtralizacijo bakterij, virusov in drugih delcev ustvari antibakterijski učinek.

Sodobna tehnologija NeoFrost
Običajni hladilniki v predelu hladilnika in zamrzovalnika za kroženje zraka uporabljajo en sam ventilator, kar ne zagotavlja optimalnega delovanja. Nivo vlage z enim samim tokom zraka ni dovolj visok za zamrzovalnik in ni dovolj nizek za hladilnik. Tehnologija NeoFrost z dvema ločenima sistemoma hlajenja zagotavlja najboljše pogoje hlajenja. Tako bosta sadje in zelenjava v hladilniku ostala dlje časa sveža.

Komentarji