Beko Blog
FC Barcelona

Osvojite 3-dnevno doživetje stadiona Camp Nou

Napisal: Tomaž Zajšek - 3. 6. 2015

Beko je v sodelovanju z nogometnim klubom FC Barcelona za vse nogometne navdušence pripravil edinstveno nogometno doživetje, za izpolnitev sanj vsem tistim, ki si že od nekdaj želijo odigrati nogometno tekmo na legendarnem stadionu Camp Nou. V globalni nagradni igri, ki od 25. 5. do 16. 6. 2015 poteka na družabnem omrežju Instagram boste lahko s svojim sodelovanjem osvojili edinstveno nagrado, ki zajema 3-dnevno izkušnjo Barcelone.

Barca_1Nogometni privrženci iz vsega sveta lahko pridete v ožji izbor tako, da poustvarite nogometne poteze vaših najljubših nogometnih igralcev – Lionela Messija, Neymarja, Gerarda Piquéja, Luisa Suáreza, Andrésa Inieste in njihovih ostalih moštvenih kolegov. Bolj kot bodo fotografije spektakularne, večje bodo možnosti za osvojitev nagrade.

KAKO SODELUJEM V NAGRADNI IGRI?

Posnete fotografije naložite na Instagram z označevalcem (hastagom) #Home2CampNou s pripisom @BEKO.

1. Na Beko globalni spletni aplikaciji* www.home2campnou.com izberite eno izmed šestih najljubših fotografij strela na gol

Potek_1

2. Poustvarite strel in posnemite fotografijo

Potek_2

3. Naložite fotografijo na Instagram s #Home2CampNou s pripisom @BEKO

Potek_3

22 zmagovalcev iz celega sveta se bo od 10. do 12. julija 2015 podalo na 3-dnevno doživetje Barcelone, kjer bodo pod budnim očesom profesionalne ekipe Barceloninih trenerjev spoznali zgodovino in teorijo lekcij ter se usposabljali in pripravljali na tekmo, kjer bodo lahko prikazali vse svoje na novo osvojene nogometne veščine, tekmo pa bodo sodili profesionalni sodniki. Novopečeni igralci bodo poleg brezplačnih letalskih kart in bivanja v hotelu prejeli tudi polno škatlo daril s strani FC Barcelona.

*Več informacij o globalni nagradni igri »WIN YOUR CHANCE TO PLAY AT CAMP NOU!« boste našli na povezavi http://www.home2campnou.com/. Aplikacija je v angleškem jeziku, pravila in pogoji sodelovanja pa v slovenskem jeziku:

Preberi pravila in pogoje

Komentarji