Beko Blog
Bivanje in dom

Perilo brez madežev na programu StainExpert

Napisal: manager - 16. 9. 2019

Nekatere vrste madežev je z običajnimi postopki pranja zelo težko odstraniti, saj se kombinacija maščob, sladkorjev, olj, obarvanih pijač, rdečega vina, ličil, krvi ali znoja vpije globoko v tkanino in jo s tem obarva do te mere, da običajni postopki pranja pogosto ne zadostujejo za njihovo popolno odstranitev.

Izbrani modeli pralnih strojev Beko so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo »StainExpert«, ki učinkovito in uspešno odstranjuje trdovratne madeže. V primerjavi z običajnim programom za bombaž, tehnologija »StainExpert« vrhunsko učinkovitost odstranjevanja madežev omogoča s pomočjo daljšega časa pranja, višje temperature, povečanega števila obratov bobna, posebnega izpusta vode v boben in daljšega izpiranja. Ob tem pa ne poškoduje oblačil ali obledi barv.

Program deluje glede na izbrano vrsto madežev, ki so razdeljeni v tri sklope, saj vsak od teh sklopov madežev zahteva drugačno obravnavo – nekateri so lažje odstranljivi pri nižjih temperaturah in daljšem namakanju, drugi pri višjih temperaturah in večih izpiranjih. V navodilih najdete skupino madežev, ki jih želite odstraniti in pred pranjem izberete ustrezno skupino, ostalo pa prepustite tehnologiji, da opravi namesto vas.

Ta izjemni program učinkovito odstrani madeže, ki nastanejo zaradi kave, čaja, sadnih sokov, madežev na ovratniku, solatnega preliva, majoneze, kečapa, ličil, krvi, znoja, rdečega vina, pudinga, blata, zdroba, čokolade, trave, jajc, otroške hrane, strojnega olja, kokakole, masla, marmelade, curryja in premoga. Vaše skrbi zaradi trdovratnih madežev bodo tako postale preteklost, oblačila pa bodo skrbno negovana in brezhibno čista, predvsem pa bodo vedno videti kot nova.