Beko Blog
Bivanje in dom

Pomivanje posode, vredno nagrade

Napisal: Tomaž Zajšek - 11. 5. 2017

V mesecu februar 2017 je blagovna znamka Beko prejela že drugo priznanje s strani ZPS testa za pomivalne stroje in že kar četrto po vrsti v zadnjem obdobju. Tokrat je preizkuševalce testa med drugim navdušil vgradni pomivalni stroj Beko DIN28320.

ZPS_DIN28320_1

Pomivalni stroj po mnenju strokovnjakov dosega dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Na testu je dosegel oceno 60 (dobro) od najvišje možne ocene 73.

Poleg dobrega razmerja med kakovostjo in ceno pomivalni stroj odlikujejo tudi tiho delovanje, varčnost in ne predolgi programi, kar ga uvršča ob bok najbolje ocenjenih, a precej dražjih pomivalnih strojev.

Pomivalni stroj Beko DIN28320 vas bo navdušil s tehnologijo ProSmart invertnega motorja, kar prinaša nižjo porabo energije, višjo učinkovitost pomivanja in tišje delovanje, kar se je pokazalo tudi na testu.

ZPS_DIN28320_2

Tehnologija sušenja SteamGloss s pomočjo pare doseže izjemne rezultate, saj preprečuje nastanek vodnih madežev na steklu in porcelanu. Tako pred svojimi gosti nikdar ne boste v zadregi, gostje pa bodo navdušeni nad visokim sijajem.

Beko-DIN28320-ZPS-znak

Vrsto pomivanja lahko izberete glede na stopnjo umazanosti posode, odločate pa se lahko med osmimi programi in šestimi različnimi temperaturami pomivanja. V pomivalnem stroju lahko hkrati pomijete 13 pogrinjkov,  jedilni pribor pa lahko, postavite v košaro za pribor, ki se nahaja v spodnji košari, večje kose pa vstavite tudi v temu prilagojeno tretjo košaro.

Če želite, da bo vaša posoda po pranju v pomivalnem stroju popolnoma čista in bleščeča, izberite pomivalni stroj Beko, saj boste poleg izjemnega čiščenja posode, na račun visoke energetske učinkovitosti in izjemno majhne porabe vode, ohranili tudi čisto vest.

Izberite svoj prostostoječi ali vgradni pomivalni stroj Beko in uživajte!

Komentarji