Beko Blog
Bivanje in dom

Popolna svežina s hladilniki Beko

Napisal: Tinkara Kern - 31. 8. 2020

Svežina, učinkovito hlajenje, nobenih neprijetnih vonjav vročini izpostavljene hrane … zdi se kot idealen poletni dan. Spoznajmo tehnologije hladilnikov Beko, ki poskrbijo, da idealen postane vaš vsak dan!

 

NeoFrost – tehnologija dvojnega hlajenja

Verjetno poznate našo tehnologijo No Frost, ki preprečuje nastajanje ledu na stenah hladilnika, obenem pa v hladilniku ohranja enakomerno temperaturo. Sedaj vam z veseljem predstavljamo njeno nadgradnjo, tehnologijo NeoFrost. Kaj so njene prednosti? NeoFrost hladi kar 2x hitreje, a ob tem porabi manj energije kot No Frost. Kar pa je najpomembneje: hladilna sistema za zamrzovalni in hladilni del sta povsem ločena in tako ne prihaja do mešanja vonjav. Preprosto idealno!

 

EverFresh +

Vsem je dobro poznan občutek sreče, ko od obiska pri starših pridemo natovorjeni z dobrotami z vrta. A kaj ko se sreča hitro sprevrže v razočaranje, ko ugotovimo, da nam je polovica dobrin splesnela. Beko tehnologija EverFresh + je tu ravno zato, da se vam kaj takega ne bo nikoli več pripetilo. Razvili smo namreč poseben hladilni predal, ki vzdržuje idealno raven vlage. Vaše sadje in zelenjava bosta sedaj ostala sveža do kar 30 dni!

 

Sistem aktivne modre svetlobe

Poskrbeli smo torej za svežino sadja in zelenjave. Kako pa je z ohranjanjem njihove hranilne vrednosti? Plodovi ob tem, ko jih odtrgamo iz vrta, s časom izgubljajo na svoji hranilnosti in jih je zato potrebno čim hitreje zaužiti. Razen seveda, če imamo pri roki hladilnik Beko, ki ima v posebnem hladilnem predalu vgrajen inovativni sistem aktivne modre svetlobe. Ta omogoči, da se naravni proces fotosinteze v sadju in zelenjavi tudi po umestitvi v hladilnik nadaljuje. Poskrbite, da je to, kar vnašate v telo, res sveže in ima visoko hranilno vrednost!

Spoznali smo tri temeljne tehnologije, ki bodo omogočile kar najboljše ohranjanje kvalitete vaših živil. Preverite ponudbo vseh tehnološko naprednih Beko hladilnikov, nato pa si poglejte še posnetek z nasveti o pravilnem shranjevanju živil v hladilniku. Naj bo vaš dom poln svežine!