Beko Blog
Nasveti

Poskrbite za svoje zdravje že danes

Napisal: Tomaž Zajšek - 23. 4. 2018

Pomlad je že dodobra pokazala svoje nežne barvne odtenke, ki s svojo čarobno močjo vabijo na plano še tako zaprisežene zapečkarje.

Verjamem, da se je med dolgo zimo večini od nas nabral kakšen kilogram preveč, kar sicer samo po sebi ni nič takšnega, pa vendar? Čeprav se sliši že precej obrabljeno in vsem znano, pa je lepo postavo in dobro počutje v resnici pravzaprav precej preprosto doseči. Ker se še tako dolga in morda zahtevna pot začne s prvim, a najpomembnejšim korakom svetujem, da se prepustite njegovi usodi.

Poleg gibanja na svežem zraku pa ima prehrana odločilno vlogo pri vzdrževanju zdravja in doseganju pozitivnih rezultatov naše telesne vitalnosti, kar pa seveda vpliva na našo samopodobo. Ker imata sadje in zelenjava veliko, za naše telo pomembnih vitaminov, mineralov in ostalih hranljivih snovi, pa ju je priporočljivo uživati vsak dan, seveda v zmernih količinah.

Prvi korak, ki vodi k izboljšanju našega počutja, pa se lahko začne z nakupom enega izmed priročnih blenderjev Beko TBN6602W, TBS3164X in TPB7354X, ki s svojo zmogljivo zasnovo omogočajo pripravo okusnih zelenjavnih in sadnih napitkov, ki se jih v vročih poletnih dneh lahko poslužujemo namesto tistih, za želodec in naše počutje »težkih« obrokov.

Tudi sam priznam, da pred njegovo uporabo nisem užival veliko sadja, od zelenjave pa sem si pripravljal le nekaj vrst solat. Od kar za zajtrk spijem vitaminsko mešanico zelenega smoothia, sestavljenega iz različnih vrst sadja in zelenjave, se je moje počutje izboljšalo, energije pa imam več kot v mlajših letih. Po slabem mesecu dni sem začel opažati tudi spremembe na svojem telesu, saj je tistih nekaj, sicer manjših maščobnih oblog iz mojih bokov izginilo neznano kam.

Zatorej. Pogumno se spoprimite z odločitvijo po spremembi in obogatite svoj jedilnik z odličnimi in osvežilnimi zdravimi napitki. Verjemite, vložek se vam bo bogato obrestoval.

Komentarji