Beko Blog
Bivanje in dom

Prava izbira hladilnih naprav vas brezskrbno popelje do daljše svežine hrane

Napisal: Tinkara Kern - 1. 7. 2021

Medtem ko ob dnevih vročinskih valov z veseljem pogledamo v hladilnik za malce dlje časa predvsem zaradi hitre osvežitve, ali ko ob teh dneh vklopimo klimatsko napravo, si zamislimo, v kakšnih temperaturnih pogojih si želimo ohranjati svojo hrano. Enako, kot ljudje potrebujemo ustrezne temperature za normalno delovanje, si tudi hrana v vašem hladilniku ali zamrzovalni omari želi svežih in nižjih temperatur. Na ta način bo lahko obdržala svežino dlje časa, pravilno shranjevanje živil pa se bo občutno zaznalo tudi na počasnejšem kopnenju vaših financ.

Kako izbrati hladilnik, ki bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu?

Na to vprašanje si boste zagotovo najlažje odgovorili prav sami – koliko članov šteje vaša družina, koliko prostora ste namenili hladilnim napravam in kako poredko si želite obiskovati trgovino, tržnico in ostale lokalne proizvajalce hrane. Ko boste razmislili o svojih potrebah, boste z lahkoto izbrali Beko hladilnik po svoji meri. Mi pa vam lahko odstremo pogled v svet Beko tehnologij, ki se skrivajo tudi v sodobnih Bekovih hladilnikih, na voljo po dostopnih cenah.

 

 

Beko združuje estetski videz in funkcionalno uporabnost

Večina sodobnih družin in posameznikov se odločili za nakup kombiniranega hladilnika, ki omogoča hiter in lahek dostop tako do prostornega hladilnika in zamrzovalnih predalov. Bekovi hladilniki ljubitelje popolnih kuhinj poleg elegantnega in razkošnega videza navdušuje tudi dejstvo, da le-te ne potrebujejo odmikov od preostalih kuhinjskih elementov, saj se odpirajo vzporedno s stransko stranico hladilnika.

Tehnologije za svežino živil do 30 dni s samodejnim odtaljevanjem

Le malokdo se tega zares zaveda, vendar zelenjava in sadje po vstavitvi v hladilnik začneta izgubljati svojo hranilno vrednost, torej vitamine in minerale. Ker so ravno slednji glavni razlog za to, da zelenjavo in sadje sploh uživamo, so pri Beko razvili tehnologijo, ki omogoča njihovo ohranjanje za daljši čas. Tehnologija HarvestFresh je osnovana na treh posebnih barvnih lučeh, ki posnemajo vsakodnevno sončno pot in naravno dnevno svetlobo.

 

 

Tehnologija NeoFrost pripomore k dvakrat hitrejšemu hlajenju z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem delu, brez nabiranja ledu v predelu zamrzovalnih predalov, medtem ko tehnologija EverFresh+ ki je vgrajena v poseben predal za daljšo svežino poskrbi, da bo sadje, zelenjava, ribe in meso ostali sveži do kar 30 dni. Prav tako boste navdušeni nad tehnologijo No Frost, saj poskrbi za samodejno odtaljevanje.

Moč narave v vašem domu!

V zadnjih mesecih se je marsikaj spremenilo – posvojili smo mnoge nove navade, da ohranjamo zdravje sebe in svoje družine. Beko je kot prvi na trgu razvil inovativno družino izdelkov HygieneShield, ki s pomočjo UV svetlobe in visoke temperature uničuje bakterije in viruse. Tako so s pomočjo omenjene tehnologije v hladilniku ujeti sončni žarki, ki uničijo kar 99 % bakterij in virusov s pomočjo UV tehnologije.

 

 

Nastopil je čas za pripravo ozimnice in nakup nove zamrzovalne omare

Zelene prakse, samooskrba, pridelki z domačega vrta in nakupi lokalnih živil se pogosto razlog za pripravo ozimnice, ki prostor najdejo v razkošnih zamrzovalnih skrinjah ali omarah. Ničkolikokrat se posamezniki srečujemo s prostorsko stisko, saj vemo, da so zamrzovalne skrinje in omare pogosto zelo okorne, velike in nič kaj estetske.

Freezer Guard tehnologija omogoča postavitev zamrzovalne omare v neogrevan prostor

Ker so Bekovi strokovnjaki prisluhnili potrebam sodobnega načina življenja, so razvili tehnologijo Freezer Guard, ki zagotavlja, da bo zamrzovalna omara delovala tudi pri temperaturi zraka do – 15 °C. Prostorske stiske, s katerimi se soočajo posamezniki, ki nimajo dovolj prostora znotraj kuhinje ali bivalnih prostorov, bodo tako zamrzovalno omaro lahko namestili v garažo, zimski vrt, na zastekljen balkon oziroma v preostale neogrevane prostore, kjer temperature lahko padejo pod ledišče. Na ta način vprašanje glede priprave ozimnice in lociranja prostora, ne bo več problematično vprašanje, saj vam Bekove zamrzovalne omare zagotavljajo dostop do ozimnice čez celotno leto.

 

 

Brez odmrzovanja do prihranka časa in denarja

Tudi zamrzovalne omare odlikuje tehnologija No Frost, s čimer je odmrzovanje le še preteklost, poleg prihranka denarja pa tehnologija No Frost vodi tudi v izreden prihranek časa. Celotno ponudbo zamrzovalnih omar lahko preverite tukaj.

Poenostavimo vam nakupno odločitev in zagotovimo dodatno 70-mesečno jamstvo

Ker Bekovi strokovnjaki zaupajo v svoj razvoj in naprave, ki jih ponudijo kupcem, smo se odločili, da vam poleg proizvajalčeve garancije za obdobje 2 let nudimo dodatno, 70-mesečno Bekovo jamstvo.

 

 

Kako do dodatnega Bekovega jamstva?

Izredno preprosto! Ob nakupu Bekovega aparata opravite registracijo na spletni strani najkasneje 45 dni od opravljenega nakupa. Na ta način boste na enem mestu imeli varno shranjen račun o nakupu in serijsko številko aparata, če bi ju kdaj potrebovali. Na ta način tudi vsi postopki servisa, popravila oziroma morebitne menjave aparata potekajo izredno hitro in enostavno.

Naj vas zamrzovalne skrinje Beko navdušijo vedno znova – tako po videzu kot po vsebini in lahkotnosti sobivanja z estetsko, tiho in nezahtevno napravo. Ko Beko vstopi v tvoj dom tam ostane za vedno.