Beko Blog
Bivanje in dom

Premagajte bakterije in viruse s HygieneShield!

Napisal: Tinkara Kern - 19. 1. 2021

Danes živimo v zelo posebnih časih, ki so v družbi povsem spreobrnile celotni vrednotni sistem. Kar naenkrat nam zdravje in zanj potrebna odsotnost slabih bakterij in virusov pomenita še največ in vsi se trudimo, da smo čim bolj pazljivi na vsakem svojem koraku. Mnogi smo popolnoma spremenili svoj življenjski stil in navade, da bi le lahko zaščitili sebe in svoje najbližje.

Ker vam želimo pri Beko pomagati ohranjati zdravje in vašo dobrobit, smo razvili povsem novo družino izdelkov, imenovano HygieneShield. Navdih smo črpali iz narave in njene neverjetne sposobnosti obnavljanja. V izdelke smo zajeli moč sončnih žarkov, toplih vrelcev in valov morja, s tem pa dosegli nekaj izjemnega – družina izdelkov HygieneShield lahko uniči kar 99 % bakterij in virusov! 

Več o HygieneShield!

Poskrbite za živila

Mnogi prehranski strokovnjaki verjamejo, da je hrana glavni vir zdravja. Pri Beko se s tem popolnoma strinjamo, zavedamo pa se tudi, da nista pomembna le izvor in vrsta hrane, temveč tudi način, na katerega hrano shranjujemo. Ko na primer sveža živila postavimo v hladilnik, ta iz dneva v dan izgubljajo na svoji hranilni vrednosti. Še nekaj, na kar smo postali zares pozorni šele sedaj, pa je tudi, da se na embalaži živil nahajajo številne bakterije in virusi iz celotne poti, ki so jo živila prepotovala do našega hladilnika. Zato je pomembno, da se znebimo tudi teh.

Za obe težavi smo pri Beko razvili inovativno rešitev: poseben predal za razkuževanje in ohranjanje kvalitete živil v hladilniku, imenovan HygieneShield predal. Skrivnost predala tiči predvsem v UV svetlobi, ki sveti po celotnem predalu enakomerno in tako zagotavlja izvrstne rezultate!

Moč sonca in UV svetlobe v vašem domu!

Hladilnik HygieneShield

 

Poskrbite za oblačila

Kolikokrat ste že prišli iz trgovine, banke, pošte ali službe in vas je prešinilo, da ste morda na svoje obleke prenesli škodljive bakterije in viruse iz okolja? Pri Beko smo poskrbeli, da vas tovrstne skrbi ne bodo več begale. Predstavljamo vam novo družino pralnih, sušilnih in pralno-sušilnih strojev, ki vaša oblačila razkužijo in osvežijo le z enim pritiskom gumba. Pri pralnih in pralno-sušilnih strojih izjemno higieno zagotavlja inovativna tehnologija HygieneTherapy. Ta je znana po sposobnosti uničevanja bakterij in virusov tudi ob izredno nizki porabi vode. Izrablja namreč izjemno moč pare, ki z dodatnimi ventilatorji popolnoma napolni boben stroja in tako poskrbi za temeljito razkuževanje vseh oblačil.

Pri sušilnih strojih imate na voljo kar dva posebna programa, ki sta prilagojena času, s katerim razpolagate. Poglejmo si vsakega posebej:

Moč termalnih vrelcev in sonca v vašem domu!

Pralni stroji Sušilni stroji

Pralno-sušilni stroji

 

Poskrbite za posodo

V teh časih čedalje več hrane pripravljamo doma, obenem pa tudi za več ljudi, saj so sedaj ves čas doma tako šolarji kot študenti. Ob intenzivnejši uporabi kuhinje se krepko viša tudi količina uporabljene posode, ki se nato kopiči v pomivalnem stroju vse do večera. Vendar pa tu ostaja večna dilema: ali lahko velikemu kuhinjskemu pomočniku tudi zares zaupamo s temeljitostjo pomivanja posode? To dilemo smo pri Beko za vedno razčistili – tako metaforično kot dobesedno – z novo tehnologijo HygieneIntense. Njena razkuževalna moč leži v pari, ustvarjeni prek uporabe izredno visokih temperatur, poleg tega pa v še dodatnem izpiranju. Vse to rezultira v popolni čistoči ter odstranitvi bakterij in virusov na prav vsakem delčku posode.

Moč termalnih vrelcev in visoke temperature v vašem domu!

Pomivalni stroj HygieneShield

Zdaj, bolj kot kadarkoli prej, v naših domovih nujno potrebujemo ustrezno higiensko zaščito. Zaupajte novodobnim Beko tehnologijam, ki navdih črpajo iz najmočnejši naravnih sil – sonca, pare in visokih temperatur. Pridružite se nam v svetli in zdravja polni prihodnosti!

Več o HygieneShield!