Beko Blog
Bivanje in dom

Prišel, posušil, zmagal – sušilni stroj Beko je zmagovalec testa Zveze potrošnikov Slovenije

Napisal: Tinkara Kern - 17. 11. 2021

Če je nekdaj sušilni stroj prestavljal sinonim za prestižno belo tehniko, je danes v hitrem življenjskem ritmu postal nepogrešljiv gospodinjski pomočnik. Zaradi njega naši bivalni prostori niso več natrpani s stojali za sušenje perila, v hladnejših mesecih pa nam ni več treba preverjati, kdaj bo perilo suho. Zagotovo se strinjamo, da nam sušilni stroj prihrani čas in prostor – a če se sprašujete, katerega izbrati, vam svetujemo nakup sušilnega stroja Beko DS8539TU, nespornega zmagovalca na testu Zveze potrošnikov Slovenije.

 

Prvak med sušilnimi stroji premaga kar do 99 % bakterij in virusov.

Sušilni stroj Beko DS8539TU je član družine HygieneShield, odlikuje pa ga sposobnost uničevanja do kar 99 % bakterij in virusov. Tako visoko razkuževanje in vrhunsko higieno zagotavlja s pomočjo UV svetlobe in visokih temperatur, ki pa delujejo v mejah varne izpostavitve za uporabnika.

Pozabite na zračenje, odnašanje perila v kemične čistilnice, ne iščite več popolnega parnega likalnika. Za dezinfekcijo oblačil bo od zdaj naprej poskrbel vaš Beko sušilni stroj z dvema programoma – UV Hygienic Dry in UV Hygienic Refresh. Prvi je namenjen oblačilom, ki jih ne smemo prati pri visokih temperaturah in se niso dezinficirala med pranjem. Sušilni stroj bo oprano perilo razkužil z UV svetlobo, hkrati pa odstranil viruse in bakterije. UV Hygienic Refresh pa je vrhunska rešitev za oblačila, ki se ne smejo prati, ali pa se perejo le redko. Mednje spadajo različna vrhnja oblačila, kot so puloverji in plašči. Le-ta lahko z omenjenih programom vstavite v sušilni stroj in brez predhodnega pranja poskrbite, da bodo osvežena in razkužena.

 

 

Sušilni stroj Beko DS8539TU pa ima poleg že omenjenih dveh še 15 drugih programov, ki vašim oblačilom zagotavljajo izjemno nego. Za hitro delovanje in sušenje pa poskrbita ProSmart invertni motor ter toplotna črpalka. Omenjen model se lahko pohvali tudi s svojim varčnim delovanjem, saj se uvršča v energijski razred A+++.

 

Nesporni zmagovalec testa ZPS

Med osmimi sušilnimi stroji različnih blagovnih znamk je zmagal sušilni stroj Beko DS8539TU, ki se ponaša s sposobnostjo uničevanja do kar 99-% bakterij in virusov. Zveza potrošnikov Slovenije je na testu merila porabo energije, glasnost, stopnjo zmečkanosti perila, trajanje sušilnega cikla, ocenili so natančnost programa in z njim preverili, kako enakomerno je posušeno perilo in koliko dejanska vlažnost odstopa od želene.

Zmagovalca med sušilnimi stroji odlikuje visoka natančnost programov, preprosto čiščenje izmenjevalnika toplote in hitro sušenje. Od možnih 100 točk, si je sušilni stroj Beko prislužil visokih 73 in tako postal zmagovalec med testiranimi sušilnimi stroji Zveze potrošnikov Slovenije v oktobru, 2021.

 

 

Pridi, izberi in postani tudi ti prvak v negi perila! 

Izbira tokrat zagotovo ne bo težka, a več informacij o sušilnem stroju Beko DS8539TU si lahko preberite tukaj. Vse, kar morate še storiti, je, da v svojem domu poiščete prostor za svojega  novega gospodinjskega pomočnika. Naj vam namignemo, da je količina vlage, ki med sušenjem uide iz stroja in navlaži okolico, pri sušilnem stroju Beko zanemarljiva, zato ga lahko postavite kamorkoli želite, saj za svoje delovanje potrebuje le vtičnico za elektriko. V primeru, da imate na voljo še priključek za odtok, pa vam ne bo potrebno niti prazniti posode za kondenz. Tako preprosto in učinkovito je življenje s sušilnim strojem Beko.