Beko Blog
Nasveti

Uradni partner vrhunskih tehnologij hladilnikov Beko

Napisal: Darja Medič - 19. 5. 2017

Vsakodnevno preživljanje časa v kuhinji je včasih lahko še kako vroče in naporno, zaradi česar seveda potrebujete hitro in učinkovito hlajenje. Hladilniki Beko imajo veliko pametnih lastnosti, ki močno olajšajo vaše vsakodnevne potrebe in zadovoljijo tudi najzahtevnejše uporabnike.

Imajo številne lastnosti, katerih namen je ohraniti svežino živilih toliko časa, kolikor je to le mogoče. Tudi za tista živila, ki imajo občutljiv rok uporabe in posebne zahteve glede temperature ali nivoja vlage. Tako lahko uživate v zdravi hrani, pa čeprav ste jo pustili stati dan ali dva.

Poleg tega vam hladilniki Beko s svojo inovativno tehnologijo pomagajo vzdrževati hiter življenjski tempo ob vseh spremljajočih spremembah. Omogočajo vam povečevanje prostora med policami, spremembo vratnih predalov, ki se dvigujejo in spuščajo ter s pomočjo ostalih izjemnih idej ponujajo vsestransko prilagodljivost.

FV Cooling_Everfresh+_210x297mm

Tehnologija EVERFRESH+ Uradni partner zdrave prehrane

Zakaj jo potrebujete?

Posebno prilagojeni predali za shranjevanje sadja in zelenjave ter posebna tehnologija kroženja zraka bodo ohranjali vaše vrtnine in sadje sveže do 30 dni – to pomeni dnevno bolj zdravo prehrano, manj obiskov trgovin in tržnic ter manj zavržene hrane.

Komu je namenjena?

Tehnologijo boste še posebej cenili vsi, ki pridelujete svojo lastno zelenjavo in sadje – vse vaše vrtnine bodo sveže nabrane in primerno shranjene čakale dokler jih ne boste porabili. Skoraj ves mesec časa imate, da postopoma preizkusite vse nove recepte. Imate skoraj mesec dni časa, da postopoma preizkusite vse svoje recepte.

FV Cooling_Prosmart_297x210mmVeč o tehnologiji Everfresh+ Oglejte si ponudbo Beko hladilnikov s tehnologijo EverFresh+

PROSMART INVERTNI KOMPRESOR Uradni partner varčnih

Zakaj ga potrebujete?

ProSmart invertertni kompresorji v hladilnikih Beko delujejo tišje in zaradi delovanja, ki ne temelji na trenju, prinašajo tudi manjšo obrabo, kar pripomore k daljši življenjski dobi motorja, predvsem pa poskrbijo tudi za manjšo porabo energije in s tem nižji električni račun.

Komu je namenjena?

Ste med tistimi, ki velikokrat odpirajo hladilnik? S tehnologijo vam ni treba več skrbeti, koliko energije se s tem izgubi, saj ProSmart tehnologija s svojim kompresorjem poskrbi, da so izgube minimalne. Družine z radovednimi otroki boste navdušene.

Hladilnik Beko GN163130ZGB s tehnologijo ProSmart invertnega kompresorja.

FV Cooling_Neo Frost_210x297mm

Tehnologija NEOFROST Uradni partner svežih živil

Zakaj jo potrebujete?

Hrana, ki ob shranjevanju v hladilniku ali zamrzovalniku zadrži svojo naravno vlago je dlje časa sveža in ohranja okus dlje časa. Tehnologija Neofrost prinaša dva ločena ventilatorja v zamrzovalnem in hladilnem delu, zato se hrana ohladi 2-krat hitreje in zadrži 2-krat več vlage kot v običajnih hladilnikih in zamrzovalnikih.

Komu je namenjena?

Vsem, ki manjkrat obiskujete trgovino in radi svojo hrano postopoma porabljate bo tehnologija NeoFrost ohranjala vsa živila sveža do naslednjega obiska trgovine.

Oglejte si ponudno hladilnikov Beko s tehnologijo NeoFrost.

FV Cooling_Multizone_210x297mmTehnologija MULTIZONE – Uradni partner izbire

Zakaj jo potrebujete?

S tehnologijo predala Beko MultiZone® boste vedno sproščeni, saj temperaturni razpon predala omogoča poljubno nastavitev temperature med –24 in +10 °C, kar pomeni, da lahko glede na svoje želje in potrebe povečate velikost hladilnika ali zamrzovalnika.

Komu je namenjena?

Če redno nakupujete sveža živila, ob prihodu domov pa dolgo časa razmišljate, kako boste živila primerno shranili, je predal MultiZone kot nalašč za vas. Poleti hladilnik, pozimi zamrzovalnik – ali kot je vam bolj priročno.

Oglejte si ponudbo hladilnikov Beko s tehnologijo Multizone. FV Cooling_Active FreshBlue Light_210x297mm

AKTIVNA MODRA SVETLOBA Uradni partner vitamina C

Zakaj jo potrebujete?

Tehnologija aktivne modre svetlobe v predalu za shranjevanje sadja in zelenjave nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi, zato ohranjanja večjo vsebnost vitamina C in svežino sadja in zelenjave dlje.

Komu je namenjena?

Vsi, ki prisegate na zdravo prehrano in želite, da ima vaša zelenjava in sadje kar največ hranljivih snovi tudi po daljšem času hrambe v hladilniku, boste nad tehnologijo navdušeni.

FV Cooling_Rapid Cooler_210x297mmVeč o tehnologiji aktivne modre svetlobe

Tehnologija RAPID COOLER Uradni partner dobre družbe

Zakaj jo potrebujete?

Tehnologija RapidCooler™ s svojim posebno oblikovanim predalom in preprostim pritiskom na gumb omogoča ohladitev 1,5 litrske steklenice ali štirih 330 ml pločevink pijače v zgolj 15 minutah, izdelavo 80 g ledu v zgolj 30 minutah ali za šok zamrzovanje.

Komu je namenjena?

RapidCooler boste cenili vsi, ki prisegate na popolno pogostitev in hladne pijače. V poletnih časih je vsestransko nepogrešljiv, v zimskih pa bo poskrbel, da ne boste v zadregi, ko se bodo prijatelji nenapovedano pojavili pri vas za ogled tekme Lige prvakov.

Več o tehnologiji RapidCooler