Beko Blog
Bivanje in dom

Z vgradnimi aparati Beko kuhanje postane zabava!

Napisal: Tinkara Kern - 30. 11. 2020

Vgradni aparati Beko so zasnovani tako, da vam pri kulinaričnem ustvarjanju prihranijo vaš dragoceni čas in energijo. Tu imamo kuhalne plošče, ki se zagrejejo v trenutku, vgradne pečice, ki za vrhunske rezultate uporabljajo moč pare, kuhinjske nape s funkcijo intenzivnega prezračevanja, vgradne hladilnike, ki omogočajo večno svežino, in seveda vgradne pomivalne stroje, ki poskrbijo, da je naša posoda čista in ohranjena kot nova. Poglejmo si kategorije vgradnih aparatov Beko, ki naše življenje naredijo tako zelo enostavno!

Zabava ob uporabi Beko vgradnih kuhinjskih aparatov

Pripravljanje hrane s pomočjo kuhinjskih vgradnih aparatov Beko je vedno zabavno in enostavno!

Kuhalne plošče & Tehnologija IndyFlex+

Kuhalne plošče Beko z vgrajeno tehnologijo IndyFlex+ se zagrejejo v trenutku. To je izvrstna rešitev za trenutke, ko morate med vsemi obveznostmi na hitro pripraviti še kosilo za vso družino. Ker so plošče s tehnologijo IndyFlex+ zasnovane tako, da se prilagajajo velikosti in obliki uporabljenih posod, pa lahko v kuhinjo povabite celo druge družinske člane, saj boste skupaj ustvarjali brez prerivanja in drugih zapletov. Vsi deli družinskega kosila bodo sedaj nastajali istočasno, postregli pa jih boste takoj, ko bodo gotovi. Nič več ohlajenih in otrdelih testenin zaradi čakanja na še vedno nastajajočo omako!

Preverite ponudbo!
Beko kuhalna plošča IndyFlex

Tehnologija IndyFlex+ bo obudila vašo ustvarjalno kuharsko žilico, kuhanje na njej pa bo prava zabava!

Vgradne pečice & Tehnologija CombiSteam

Bistvo vrhunskih rezultatov vgradnih pečic Beko tiči v skrivnostni moči pare. Z njeno pomočjo smo razvili več tehnologij, mi pa si bomo pogledali predvsem tehnologijo CombiSteam. Ta poskrbi, da vaša najljubša specialiteta ostane sočna in rahla, obenem pa sveža in hrustljava. Ob okusnosti hrane Tehnologija CombiSteam prav tako poskrbi za ohranjanje prvotnih hranilnih snovi v njej, saj se te ob običajni peki po večini razgubijo. Zagotovite, da so vaši obroki tako okusni kot visoko hranilni!

Poleg peke pri Beko paro uporabljamo tudi za čiščenje, za to pa poskrbi tehnologija SteamShine. Če za kaj takega slišite prvič, naj vam že takoj razkrijemo, da gre za izjemno učinkovito metodo čiščenja, ki od vas ne zahteva skoraj nikakršnega vložka. Pravzaprav se pečica z vnosom pare očisti samodejno, vi pa ob koncu še tiste najtrdovratnejše madeže preprosto obrišete s čisto krpico. Rezultat je sijoča pečica, kot je do sedaj še niste videli! Nikar pa ne mislite, da je to vse, kar premoremo. Vgradne pečice Beko prav tako navdušujejo s svojo visoko inovativno tehnologijo Split & Cook, ki omogoča pripravo kar dveh jedi hkrati. Vonjave se pri tem ne bodo mešale, obe jedi pa se bosta pekli na temperaturah, ki jima ustrezajo. Preprosto čarobno!

Odkrijte ostale skrivnosti pare! Kuhinjske nape & Aplikacija HomeWhiz

Kuhinjska napa Beko je eden ključnih elementov vaše pametne kuhinje. V njej so elementi medsebojno povezani prek Bluetooth povezave in se lahko samodejno prilagajajo eden drugemu. Stopnja intenzivnosti delovanja vaše kuhinjske nape se bo torej prilagajala stopnji intenzivnosti delovanja vaše kuhalne plošče. Ker pa to za nas še ni dovolj, smo šli še dlje. Pametne kuhinjske aparate lahko kadarkoli in kjerkoli nadzirate z vašim mobilnim telefonom, in sicer prek aplikacije HomeWhiz. Prihranite čas in se povežite!

Napa v pametnem Beko domu, povezljiva prek HomeWhiz

Pametni dom Beko vsebuje tudi kuhinjsko napo, ki je povezana z vašim telefonom.

Preverite ostale tehnologije Vgradni hladilniki & Tehnologija NeoFrost

V velikih družinskih hladilnikih se pogosto dogodi, da se eno ob drugem nahajajo zelo raznolika živila, morda celo ostanki kosila, ker smo ga pripravili preveč in kdaj seveda tudi pokvarjena hrana, ki nekaj časa čaka na nas, preden jo odkrijemo in odstranimo. Prav kmalu lahko opazimo, da vsako dodatno živilo na polici ustvarja novo vonjavo, ob mešanju teh pa pride do neprijetnega vonja, ki se širi po celotnem hladilniku. Kot rešitev za ta specifičen problem smo pri Beko razvili tehnologijo NeoFrost. Odlikujeta jo dva ločena ventilatorja, ki onemogočata prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, to pa poleg svežine zraka omogoča tudi odlične pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem delu in preprečuje kopičenje ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat, ko ste jo kupili.

*Testirano v lastnem laboratoriju.

Vgradni hladilnik s tehnologijo NeoFrost

S tehnologijo NeoFrost lahko svežino v vašem hladilniku ohranjate ne glede na vrsto in količino živil v njem.

Še več prednosti Beko hladilnikov Vgradni pomivalni stroji & Tehnologija CornerIntense

Pomivalni stroji imajo navadno veternice z dvema ročicama, ki se gibljeta v krogu in zato ne dosežeta vsakega kota v pomivalnem stroju. To povzroči neuspešno pomivanje vse posode, ki se nahaja v ali ob kotih pomivalnega stroja. Beko je s tehnologijo CornerIntense rešil tudi ta izziv in predstavil povsem novo veternico s tremi kraki, ki s pomočjo dodatnega ritma gibanja doseže prav vse kote pomivalnega stroja. Ob tem tehnologijo odlikuje tudi prava mera pritiska vodnega curka, ki prihaja iz enakomerno porazdeljenih šob. Rezultat je odlično pomita posoda – ne glede na to, kje se nahaja. Prepustite pomivalnemu stroju, da delo zares opravi namesto vas in si ne delajte dvojnega dela s popravljanjem njegovih napak.

Preverite ponudbo!