Beko Blog
Bivanje in dom

Zakaj izbrati pralno-sušilni stroj

Napisal: Darja Medič - 6. 3. 2019

Pranje perila je sicer najbolj preprosto opravilo, ki postane nadležno v trenutku, ko se pralni cikel v pralnem stroju zaključi.

Po zaključenem pranju je perilo potrebno vzeti iz pralnega stroja in ga obesiti, da se posuši. Če nimate te sreče, da ste srečen uporabnik sušilnega stroja, seveda. Potem pa čakati, da se posuši, ga sneti s stojala za sušenje ali sušilne vrvi, ga zlikati in zložiti na svoje mesto v omarah in predalih. Vsi, ki to še počnemo na staromoden način, vemo, da so nam te zadeve odločno odveč.

Razlogov, zakaj še nimamo sušilnega stroja je seveda lahko več. Vam spodnji odgovori morda zvenijo znano?

Vse te razloge seveda razumemo, in za vse imamo rešitev, predvsem pa imamo idealno rešitev za prostorsko omejitev. Ker so kopalnice v stanovanjih v blokih običajno manjše in niso predvidele prostora za dva velika stroja, je to ena izmed večjih omejitev. Tudi ozki pralni stroji, ki se polnijo od zgoraj niso primerni za postavitev sušilnega stroja. Zato smo pri Beku vložili še posebej veliko truda, da smo razvili pralno-sušilni stroj, ki se prilega v povprečno kopalnico in vam bistveno olajša pranje in sušenje perila. Poglejmo nekaj prednosti pralno-sušilnega stroja v vašem stanovanju:

Tudi če nimate prostora za sušilni stroj, si lahko omislite prano-sušilni stroj, s katerim rešite dve nevšečnosti naenkrat – prostorsko in časovno. Če niste prepričani, da je sušilni stroj nekaj, kar bi se vam splačalo imeti, vprašajte svoje prijatelje in znance, ki ga imajo. Prepričani smo, da vam bodo odgovorili, da bi si ga sami morali omisliti že dolgo preden so ga dejansko dobili v svoje gospodinjstvo.