Beko Blog
Bivanje in dom

Zmanjšajte tveganje za alergije in kožna vnetja

Napisal: Darja Medič - 22. 8. 2017

Čedalje več malčkov in odraslih trpi zaradi alergijskih reakcij, ki so povezane z zunanjimi vplivi. Beko je v skrbi za vaše in zdravje vaših najbližjih svoj nabor pralnih strojev opremil s posebnimi funkcijami in programi, ki olajšajo življenje otrok in odraslih alergikov.

Program za nego otroškega perila BabyProtect

Rezultati raziskave so pokazali, da je na svetu kar 12 % otrok alergikov. Beko je z mislijo na ta podatek razvil poseben proti alergijski program BabyProtect, ki omogoča, da je vaše perilo oprano tako, da je prilagojeno občutljivi koži otrok in ljudem, ki trpijo za alergijami. Program je zasnovan tako, da s pomočjo dodatnega gibanja bobna in izjemno natančnim nadzorom temperature zagotavlja izjemne rezultate pranja, temperatura pa se skozi celoten ciklus pranja ne spreminja in ostaja stalna.

Program dopolnjuje funkcija za dodatno izpiranje, ki dodatno in intenzivno izpere perilo, kar je zelo pomemben dejavnik, saj so lahko tudi sestavine pralnih praškov ter mehčalcev tiste, ki povzročajo vnetja, srbečico in iritacijo kože.

Sleeping little child into the bowl with clothes in the laundry

Program je zasnovan tako, da uniči povzročitelje alergij oziroma alergene, ki jih lahko najdete v domačem okolje. Sem spadajo pršice, dlake psov, mačk, cvetni in hišni prah, bakterije ter glive, odstrani pa tudi lase.

Proti alergijski program BabyProtect je primeren za dojenčke in ljudi z občutljivo kožo, za učinkovito odstranjevanje alergenov pa je prejel celo certifikat Britanskega združenja za alergije. Naši izbrani modeli pomivalnihsušilnih in pralnih strojev tako vsebujejo posebno prilagojen program, ki z učinkovitim uničenjem številnih bakterij bistveno olajša življenje alergikov in jim prihrani marsikatero nevšečnost.

Programom za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov

Velikokrat je predvsem pri odraslih vzrok za alergijo tudi dlaka hišnih ljubljenčkov. Hišni ljubljenčki so člani družine in s tem spoznanjem se je včasih težko soočiti. Pri Beku smo našli način za odpravo te nevšečnosti.

Puppy in a laundry basket

Razvili smo odlično rešitev za vse ljubitelje hišnih prijateljev. Funkcija med pranjem s perila odstrani vse dlake hišnih ljubljenčkov. Po vklopu funkcije pralni stroj običajnemu pranju doda predpranje in dodatne cikle izpiranja. Zahvaljujoč tej inovativni rešitvi boste s svojega perila učinkovito odstranili dlake hišnih ljubljenčkov in tako odpravili oziroma zmanjšali eno izmed poglavitnih težav ljudi, ki so občutljivi na živalsko dlako.

Tehnologija lahko znatno vpliva na vaše počutje – izkoristite njene prednosti.

 plav_beko