Beko Slovenija

Hladilnik Beko RCNE560E40ZLXPHUN z zamrzovalnikom spodaj

Premagajte bakterije in viruse!

Hladilnik Beko RCNE560E40ZLXPHUN spada v produktno družino HygieneShield in ga zato odlikuje sposobnost, da lahko uniči do kar 99 % bakterij in virusov. Dezinfekcijska moč hladilnikov izhaja iz UV svetlobe, ki je prisotna v posebnem HygieneShield predalu. Če pakirano hrano shranite v HygieneShield predal, s tem poskrbite, da je površina embalaže razkužena, ob tem pa tudi, da hrana obdrži visoko hranilno vrednost, ki sicer v hladilniku hitro upade.

HygieneShield predal je zares nepogrešljiv pomočnik pri ohranjanju visoke higiene v kuhinji, vendar pa se njegova uporabnost tu še ne konča! Ko živila razkužite, jih namreč lahko v predalu še vedno shranjujete in s tem povečate uporabni prostor, ki ga hladilnik nudi. 

Kombinirani hladilnik Beko RCNE560E40ZLXPHUN odlikuje tudi bogat nabor preostalih novodobnih tehnologij. Nekatere od njih so:

·     HarvestFresh, ki je vgrajena v poseben predal za ohranjanje svežine in visoke hranilne vrednosti sadja in zelenjave,

·     HomeWhiz, ki omogoča tako Bluetooth povezljivost naprave z ostalimi pametnimi napravami kot tudi upravljanje delovanja prek telefona,

·     FreshGuard, ki nenehno filtrira zrak v hladilniku in tako ohranja svežino,

·     ProSmart Inverter kompresor, ki poskrbi za manjšo porabo elektrike, tudi če vrata hladilnika odpirate zelo pogosto,

·     NeoFrost, ki pripomore k 2-krat hitrejšemu hlajenju notranjosti hladilnika in k ohranjanju svežine živil in

·     EverFresh+, ki svežino sadja in zelenjave ohranja kar do 30 dni!*

*Testirano s strani SGS (v primerjavi z običajnimi predali za brokoli in solate).

Brez nepotrebnih odmikov!

Pri umeščanju hladilnika med pohištvo vam ne bo potrebno puščati dodatnega prostora, da bi se vrata hladilnika lahko normalno odpirala. Vrata hladilnika RCNE560E40ZLXPHUN se namreč odpirajo vzporedno s stransko steno hladilnika. Popolna ureditev kuhinje še nikoli ni bila tako preprosta! 

HygieneShield

HygieneShield

Premagajte bakterije in viruse!

HygieneShield je družina izdelkov, ki se odlikujejo po sposobnosti uničenja do kar 99 % bakterij in virusov! Med izdelke HygieneShield spadajo sušilni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki in pečice. Pri hladilnikih razkuževanje in vrhunsko higieno omogočata poseben HygieneShield predal in tehnologija UV svetlobe, ki deluje enakomerno po celotnem predalu. HygieneShield predal s pomočjo tehnologije UV svetlobe razkuži vse površine pakirane hrane znotraj predala in ohranja kar najvišjo kakovost hrane.

Sprejmite moč sonca in UV svetlobe, zaživite sproščeno!

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

HarvestFresh

HarvestFresh

Inspiracija iz narave!

Le malokdo se tega zares zaveda, vendar zelenjava in sadje po vstavitvi v hladilnik začneta izgubljati svojo hranilno vrednost, torej vitamine in minerale. Ker so ravno slednji glavni razlog za to, da zelenjavo in sadje sploh uživamo, smo pri Beko razvili tehnologijo, ki omogoča njihovo ohranjanje za daljši čas. Tehnologija HarvestFresh je osnovana na treh posebnih barvnih lučeh, ki posnemajo vsakodnevno sončno pot in naravno dnevno svetlobo.

Poskrbite za visoko hranilnost vaše hrane!

FreshGuard

FreshGuard

Uradni partner svežine v hladilniku!

Kot že samo ime obljublja, je tehnologija FreshGuard pravi varovalec svežine v vašem hladilniku. Skrivnostna moč te tehnologije izvira iz posebnega modula, ki je nameščen na strop predala za sveža živila. Modul vse neprijetne vonjave iz predala pošilja skozi filter, ki nato nazaj v predal povrne osvežen in prečiščen zrak. Slabe vonjave tako izginejo še preden se razširijo na vse notranje površine hladilnika. Naravnost fantastično!

Tehnologija Everfresh+

Tehnologija Everfresh+

Uradni partner zdrave prehrane

Če radi kuhate doma, in hkrati obožujete svežo in doma pridelano zelenjavo ter sadje, potem je tehnologija Beko Everfresh+ idealna rešitev za dolgotrajno in skrbno hrambo vaših živil. Zahvaljujoč tej izjemni tehnologiji bosta vaše sveže sadje in zelenjava ostala sveža kar do 30 dni*, svoj jedilnik pa lahko pripravite za mesec dni v naprej. *Testirano s strani SGS (v primerjavi z običajnimi predali za brokoli in solate).

 

Več o tehnologiji si preberite tukaj: everfresh-do-30-dnevne-svezine/

Tehnologija ProSmart invertnega kompresorja

Tehnologija ProSmart invertnega kompresorja

Uradni partner vseh, ki nenehno raziskujete

Ne veste kaj bi jedli za kosilo? Večerjo? Zajtrk? Če ste eden izmed tistih, ki pogosto odpirajo vrata hladilnika se to verjetno pozna tudi na vašem električnem računu. Z Beko ProSmart™ Invertnim kompresorjem, pa lahko odpirate vrata hladilnika tolikokrat kot si želite. Ta pametna tehnologija kompresorja omogoča izjemno prilagoditev, manjše nihanje temperature in hitro hlajenje hrane, kar prinaša prihranek energije in denarja. Tiha učinkovitost ProSmart™ Invertnega kompresorja prinaša tudi za kar 4-krat tišje delovanje* v primerjavi z običajnimi kompresorji. *Testirano v lastnem laboratoriju

Tehnologija NeoFrost™

Tehnologija NeoFrost™

Uradni partner ljubiteljev hrane

Če ste pogosto v tekmi s časom glede ohranjanja svežine svežega sadja in zelenjave, boste s tehnologijo Beko NeoFrost™ lahko povsem sproščeni. Dva ločena ventilatorja preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar omogoča najboljše pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Več o tehnologiji si preberite tukaj: kaj-je-tehnologija-neofrost-v-hladilnikih-beko/

 

Lastnosti

Aplikacija HomeWhiz Da
Tehnologija FreshGuard Da
Sistem hlajenja NeoFrost
Upravljanje Elektronsko
Število polic 4
Vrsta polic Steklene
Število predalov za sadje in zelenjavo 2
Nosilec za steklenice Ne
Samodejno odtajevanje hladilnega dela Da
Zamrzovalnik Da
Število predalov za zamrzovanje 3
Predelek za hitro zamrzovanje Da
Zmogljivost zamrzovanja (kg/24h) 6.5
Predal za daljšo svežino Da
Počitniški način Da
Zamenjava strani odpiranja vrat Da
Vrsta osvetlitve LED
Barva Srebrna
Garancija 2+3 leta jamstva ob registraciji
EAN 8690842411335

Podatki o higijeni

HygieneShield predal Da
HarvestFresh predal Da
Ionizator Ne
Protibakterijski filter Ne
Modra luč Da

Varnost

Shranjevanje ob izpadu el.energije (h) 24
Alarm za odprta vrata Da

Poraba

ProSmart Inverter kompresor Da
Klimatski razred SN-T
Razred energijske učinkovitosti (Uredba (EU) 2017/1369) E
Povprečna letna poraba energije v kWh na leto (kWh/leto) (EU) 2017/1369 302.77
Emisije akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) 38 dBA
Razred emisij akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) C

Prostornina in mere

Neto prostornina hladilnega dela (lt) 320
Neto prostornina predala za daljšo svežino (lt) 36
Neto prostornina zamrzovalnika (lt) 145
Dimenzije aparata : VXŠXG 1920 x 700 x 745
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.