Beko Slovenija

Beko jamstvo

Z nakupom gospodinjskega aparata Beko ste si zagotovili proizvajalčevo garancijo za obdobje 2 let od dneva nakupa aparata bele tehnike.

Z registracijo boste pridobili še dodatna 3 leta Beko jamstva. Priporočamo vam, da svoj novi aparat registrirate najkasneje v 45 dneh od datuma nakupa in ste brezskrbni 60 mesecev. Pogoje dodatnega 3-letnega Beko jamstva lahko preberete tukaj.

Zakaj vam priporočamo, da svoj aparat registrirate:

  1. Pridobite dodatnih 36 mesecev Beko jamstva in skupaj z zakonsko obvezno garancijo imate svoj aparat v jamstvenem shemi 60 mesecev oz. 5 let.
  2. Če ima vaš novi aparat inverter motor (velja samo za pralne in sušilne stroje), ga registrirajte, da pridobite 10 letno jamstva na ProSmart inverter motor.
  3. Z registracijo bo postopek morebitnega servisa hitrejši, saj bo serviser dobil vse podatke za obravnavo vašega aparata in tako pripravljene rezervne dele.
  4. Račun in serijska številka vašega aparata bosta varno shranjena in vam ne bo potrebno skrbeti, kje ga imate, če bi slučajno prišel čas, ko bi ga potrebovali.
  5. V primeru servisnega popravila ali serijske napake vas bomo hitreje dosegli in obveščali.
  6. Z vami delimo tudi uporabne nasvete o negi vaših aparatov in vas spomnimo, kaj vse zmorejo.
  7. V koliko nam dovolite, vas tudi obveščamo o novostih, nagradnih igrah, spomnimo na potrebno nego vašega produkta, da bo ostal v najboljši kondiciji in obveščamo o dogodkih, kjer nas lahko srečate. Vsekakor pa obljubljamo, da bomo z obvestili zmerni :)

 

Aparati bele tehnike, aparati za dom in mali gospodinjski aparati

Garancijska doba posameznega artikla je 2 leti.
Pravila in pogoji

Aparati bele tehnike

Registrirajte svoj novi aparat 45 dni od datuma nakupa in bodite brezskrbni še naslednjih 5 let. Jamstvena doba registriranih izdelkov velja 3 leta po preteku proizvajalčeve garancije. Skupaj imate 2 leti garancije + 3 leta Beko jamstva.
(Med aparate bele tehnike se ne štejejo klimatska naprava, napa in mikrovalvna pečica)
Pravila in pogoji

ProSmart Inverter motor

Vsi aparati, ki imajo ProSmart inverter motor morajo biti registrirani na tej spletni strani v roku 45 dni od datuma nakupa, da si zagotovite 10 letno jamstvo na delovanje motorja brez doplačila.
Pravila in pogoji

Registrirajte svoj aparat

V primeru, da registracije zaradi kakršnegakoli razloga ne morete izpeljati na spletni strani, se obrnite na naš klicni center na številko 01/309 3701 (elektronski naslov: info@beko-si.com).

Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.
Pogosta vprašanja Navodila za uporabo Registracija izdelka Servisna služba